arkadaşlar yamaha bu modeli sizce nekadar zamaan içinde türkiyeye getirir eminim benim gibi bi çok arkadaşımız haber bekliyordur varsa duyan bilen haberi olan paylaşabilirmi lutfen yenı kasa cbr 250 almadan gelse diyorum
arkadaşlar yamaha bu modeli sizce nekadar zamaan içinde türkiyeye getirir eminim benim gibi bi çok arkadaşımız haber bekliyordur varsa duyan bilen haberi olan paylaşabilirmi lutfen yenı kasa cbr 250 almadan gelse diyorum
Yamaha işe yarar ve ucuz motorları türkiyeye getirmez. yamaha türkiye pazarında hep şansız ve geride kaldı. son beldeyama faciasından beri artık daha temkinli davranıyor diye düşünüyorum. ürün gamı çok dar değil ama honda gibi bir markanın türkiye pazarına daha halkçı yaklaşımı nedeniyle yamaha hep yarışı kaybetti. özellikle scooter pazarlamada çok yanlışları var. cygnus x gibi bir ucube için 8 bin fiyat çekiyor. xenter diye bir motor var 10 bin lira civarı, ama alan kim? bu mantık türkiyede işlemez. benim beklentim spacy ye ve cbf150 modeline doğru düzgün rakip çıkarıp tüketicisi ile barışmalı. yani işe temelden başlamalı, lüks modellerden değil.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)