Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

kevlar kotpantolon

REKLAM ALANI
    motorcu adam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 1000 FA
    Merhaba arkadaslar
    Ben kevlar pantalon almayi dusunuyorum. Yaklasik 250 350 lira arasi bi butcem var. Bu paramida acikcasi ithal urunlere degil turk malina harcamak istiyorum. Iki marka var karsimda

Tech90 : sanirsam turkiyedeki magazalarinin ismini simrug designa cevirmisler. Altin elbiseli adam tanitmisti bize. Turkiyede uretiliyomus.
    http://www.simrug.com/

Riderdenim : aslinda bunun hakkinda internette pek bilgi bulamadim. Sanirsam buda turk mali ama yaniliyo olabilirim.
    https://www.riderdenim.com/

Evet arkadaslar bu urunler hakkinda bilgisi olan, kullananlarin yorumlarini bekliyorum. Bu markalar disindada olabilir tavsiyesi olan varsa sevinirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    santo78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650F
    Turk Mali yada yabanci olmasi onemli degil bence. Seni nasil iyi koruyacak bence ona yogunlas. Seni korucak birsey icin milliyetcilik yapmana gerek yok bence.

Motosikleti
    Honda CBF 1000 FA
    Alıntı santo78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Turk Mali yada yabanci olmasi onemli degil bence. Seni nasil iyi koruyacak bence ona yogunlas. Seni korucak birsey icin milliyetcilik yapmana gerek yok bence.
    Dogru diyosunda dainese kota 600 lira verecegime tech90nin en kaliteli kotuna 300 lira vermeyi tercih ederim. Cunku o kot italyadan buraya gelene kadar 50 kisinin elinden geciyo eee herkesinde bi kari oluyo tabi ama bahsettigim markalarin direk ureticiden aldigin icin daha uyguna satiliyor. Tabi kalite konusunda ucurum olmadigini dusundugum icin boyle diyorum. Lakin bu kotlarin denemesini yapmis sansli arkadaslar dayanikliligi konusunda en iyi onerileri verir herhalde.

ozwizard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XMAX 250
    Selam,

Riderdenim kullanıyorum, su tutmayan bir ürün hatta mağazasında yetkili kişi gözümün önünde bir bardak su döktü su resmen pantolonun üzerinde gezdi durdu. Ayrıca korumaları da motorun tepesindeyken canını acıtıp sıkmıyor. Ben ofiste de kullanıyorum ve gayet memnunum. Yerinde gidip görmeni tavsiye ederim. Modeller ve çeşitler mevcut.

Motosikleti
    Honda CBF 1000 FA
    Alıntı ozwizard adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam,

Riderdenim kullanıyorum, su tutmayan bir ürün hatta mağazasında yetkili kişi gözümün önünde bir bardak su döktü su resmen pantolonun üzerinde gezdi durdu. Ayrıca korumaları da motorun tepesindeyken canını acıtıp sıkmıyor. Ben ofiste de kullanıyorum ve gayet memnunum. Yerinde gidip görmeni tavsiye ederim. Modeller ve çeşitler mevcut.
    Hangi modeli? Bide bi kaza gecirdinizmi bu uzerinizdeyken?

Arda_Karaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650GS
    Ben de 2 senedir riderdenim kullanıyorum. İzmirde sahibi Timur Bey'den kendim gidip aldım. Korumalıkları, kotunun kumaşı çok rahat.

275 liraya revit'in yazlık pantolonu da var bende. Bir düşüşte naylon torba gibi yırtılıcağına adım gibi eminim. Tech90'ında riderdenim gibi kaliteli olduğuna eminim.

İmkan varsa ikisini de gidin bir deneyin. Sonuçta normal kot gibi giyecekseniz. Hangi model hoşunuza giderse onu alırsınız.

audioslave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda & Yamaha
    RiderDenim Poyraz modelini yaklaşık 2 senedir yaz - kış kullanıyorum.Kışın Tech 90 içlikle kullanıyorum.Oldukça kaliteli bir pantolon.İlk başlardaki su geçirmezliği ve su iticiliği biraz azaldı fakat kumaş halen daha sağlam,herhangi bir yırtılma yok.İçindeki muhtemel sürtünme yerlerinde bulunan kevların arka kısmındakiler biraz yırtılır gibi oldu birde ön ceplerden biri sürekli kullanmaktan ve terden yırtıldı fakat dikiş makinasıyla üzerine dikiş diktirip kullanmaya devam ettim.Halen daha kullanırım,hatta siyah olan modelinden de aldım,2 pantolon biri kirlenince diğerini giyip devam ediyorum.Sudan korunma olayını da alt üst yağmurluk taşıyarak çözdüm.Yağmurda en baba Goretex'ten bile daha çok su koruması sağlıyor.
    https://www.riderdenim.com/urunler/detay/2
    Poyraz modeli en ucuz modeli ve fazlasıyla yaz kış iş görür.Motorla kuka çalışması yaparken daire çizdiğim bi ara motoru yatırıp düşümüştüm,diz kısmı sürtmüştü ve korumuştu.Birde forumda yüksek hızla düşüp asfaltta sürüklenen birinin yorumunda da koruduğunu okumuştum.Fazla raklam kokusu gibi gelebilir fakat ürün fiyatını hakediyor.2 senedir hiç dizlik takmadım.10 numara kot pantolon,günlük kıyafetim oldu.

Motosikleti
    Honda CBF 1000 FA
    Alıntı audioslave adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    RiderDenim Poyraz modelini yaklaşık 2 senedir yaz - kış kullanıyorum.Kışın Tech 90 içlikle kullanıyorum.Oldukça kaliteli bir pantolon.İlk başlardaki su geçirmezliği ve su iticiliği biraz azaldı fakat kumaş halen daha sağlam,herhangi bir yırtılma yok.İçindeki muhtemel sürtünme yerlerinde bulunan kevların arka kısmındakiler biraz yırtılır gibi oldu birde ön ceplerden biri sürekli kullanmaktan ve terden yırtıldı fakat dikiş makinasıyla üzerine dikiş diktirip kullanmaya devam ettim.Halen daha kullanırım,hatta siyah olan modelinden de aldım,2 pantolon biri kirlenince diğerini giyip devam ediyorum.Sudan korunma olayını da alt üst yağmurluk taşıyarak çözdüm.Yağmurda en baba Goretex'ten bile daha çok su koruması sağlıyor.
    https://www.riderdenim.com/urunler/detay/2
    Poyraz modeli en ucuz modeli ve fazlasıyla yaz kış iş görür.Motorla kuka çalışması yaparken daire çizdiğim bi ara motoru yatırıp düşümüştüm,diz kısmı sürtmüştü ve korumuştu.Birde forumda yüksek hızla düşüp asfaltta sürüklenen birinin yorumunda da koruduğunu okumuştum.Fazla raklam kokusu gibi gelebilir fakat ürün fiyatını hakediyor.2 senedir hiç dizlik takmadım.10 numara kot pantolon,günlük kıyafetim oldu.
    Gunluk hayatta sikinti yaratmicak kadar rahat yani. Muthismis.

ozwizard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XMAX 250
    Şahsen ben rahatsız olmuyorum, BMW Motorrad dan bir pantolonum var, resmen çadır bezi, inanılmaz yorucu bir pantolon ancak kışın inanılmaz sıcak tutuyor ve yağmur çamur dinlemiyor. Fakat bu mevsim için iki tane Dianese bir tane de riderdenim kullanıyorum, gayet memnunum.

mucoist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    Ben Tech90'ın Pirate Bla modelini kullanıyorum. Günlük yaşam için ideal ve çok memnunum. Motorcu arkadaşlarım bile motosiklet pantolonu olduğunu anlamıyor. Kevlar korumalı ve en-1621-1 diz korumaları var. Opsiyonel olarak yan kalça korumaları satın alabiliyorsunuz.

Bu arada aramid ve kevlar farklıdır. Pantolon alırken bu farka dikkat etmelisiniz.

Motosikleti
    Honda CBF 1000 FA
    Alıntı mucoist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben Tech90'ın Pirate Bla modelini kullanıyorum. Günlük yaşam için ideal ve çok memnunum. Motorcu arkadaşlarım bile motosiklet pantolonu olduğunu anlamıyor. Kevlar korumalı ve en-1621-1 diz korumaları var. Opsiyonel olarak yan kalça korumaları satın alabiliyorsunuz.

Bu arada aramid ve kevlar farklıdır. Pantolon alırken bu farka dikkat etmelisiniz.
    Nedir peki fark? Riderdenim aramid kullaniyo sanirim tech90 kevlar.

mertekina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150
    Alıntı mucoist adlı üyeden alıntı Mesajı göster

fiyatı ne abi onun
    Mecnun bilseydi HONDA sevgisini
    Severmiydi LEYLA zillisini

Levent. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 R
    Ben geçen hafta triumph un kotunu aldım, ilk kotum olduğu için kıyaslama yapamıycam fakat Ankarada tec 90 olsa onu tercih ederdim hem kalitesi kanıtlanmış hemde Türk malı. Aldığım kot için de kesimi gerçekten güzel ve motor kotu olduğu belli olmuyor, dizlerde koruma plakaları var, belden baldırlara kadar koruma kumaşı mevcut.

mucoist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    Alıntı motorcu adam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nedir peki fark? Riderdenim aramid kullaniyo sanirim tech90 kevlar.
    Birincisi en kaliteli aramid dahi kevlar kadar dayanıklı değildir. İkincisi kevları sadece DuPont firması üretir. Aramidi ise herkes üretebilir. Herhangi bir standardı, denetleyicisi yoktur. Bir konfeksiyon atölyesi açıp aramid kumaş üretiyorum derseniz kimse size "bunlar aramid değil ki" diyemez. Bir de kevlar daha hafif oluyordu sanırım.

Alıntı mertekina adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fiyatı ne abi onun
    Ben 288 TL'ye almıştım. O 8 tl'yi indirmedikleri için fena gıcık olmuştum, ordan hatırlıyorum rakamı.

Motosikleti
    Honda CBF 1000 FA
    Arkadaslar aramid ve kevlar konusunda kucuk bi arastirma yaptim. Aramid kumasin turunun adi kevlar ise bi markanin urunu. Yani aramidi tum arabalar kabul edip kevlari mercedes markasi olarak kabul edebilirsiniz. Umarim benzetme yardimci olmustur. Hangisi iyi yada kotu onu ben bilemicem.

metinkilic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S ABS
    Ben pantolon almadan önce 1 ay internette, mağazalarda, eş dost her yerde araştırma yaptım. Son olarak rıder denim mağazasına gittim. Ürünleri bire bir inceledim ve poyraz modelini aldım. Ürün gerçekten çok kaliteli, üzerinizde şık duruyor ve farklı bir hava veriyor. Korumaları çok kaliteli. Ben çok memnunum, eskiyince yine aynı marka ürün alacağım kesinlikle.
    Tercihinizi yaparken ürünleri elinize alıp bizzat inceleyin ve ondan sonra karar verin.

ronnytechno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 2013 Yeşil-Siyah
    Ben 2 hafta kadar önce YAMAHA dan aldım kot kevlar korumalı diz ve kalça korumalı arkasında yamaha yazıyor ama içinde TECH 90 yazıyor yamaha onlara yaptırıp kendi etiketini basmış sanırım . Şekil olarak ve kalite olarak çok güzel Allah denettirmesin .. 230 lira
    Zell bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CBF 1000 FA
    Alıntı ronnytechno adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben 2 hafta kadar önce YAMAHA dan aldım kot kevlar korumalı diz ve kalça korumalı arkasında yamaha yazıyor ama içinde TECH 90 yazıyor yamaha onlara yaptırıp kendi etiketini basmış sanırım . Şekil olarak ve kalite olarak çok güzel Allah denettirmesin .. 230 lira
    230 lirayami aldin. Oo baya uygunmus nerden aldin.

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    Alıntı ronnytechno adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    acaba her yamaha bayisinde bulabilirmiyiz bu kotlardan birde kullanım nasıl koruma olduğundan rahatsızlık veriyormu diz ve kalçada biçimsiz duruyormu iyi günler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)