RiderDenim Poyraz modelini yaklaşık 2 senedir yaz - kış kullanıyorum.Kışın Tech 90 içlikle kullanıyorum.Oldukça kaliteli bir pantolon.İlk başlardaki su geçirmezliği ve su iticiliği biraz azaldı fakat kumaş halen daha sağlam,herhangi bir yırtılma yok.İçindeki muhtemel sürtünme yerlerinde bulunan kevların arka kısmındakiler biraz yırtılır gibi oldu birde ön ceplerden biri sürekli kullanmaktan ve terden yırtıldı fakat dikiş makinasıyla üzerine dikiş diktirip kullanmaya devam ettim.Halen daha kullanırım,hatta siyah olan modelinden de aldım,2 pantolon biri kirlenince diğerini giyip devam ediyorum.Sudan korunma olayını da alt üst yağmurluk taşıyarak çözdüm.Yağmurda en baba Goretex'ten bile daha çok su koruması sağlıyor.
https://www.riderdenim.com/urunler/detay/2
Poyraz modeli en ucuz modeli ve fazlasıyla yaz kış iş görür.Motorla kuka çalışması yaparken daire çizdiğim bi ara motoru yatırıp düşümüştüm,diz kısmı sürtmüştü ve korumuştu.Birde forumda yüksek hızla düşüp asfaltta sürüklenen birinin yorumunda da koruduğunu okumuştum.Fazla raklam kokusu gibi gelebilir fakat ürün fiyatını hakediyor.2 senedir hiç dizlik takmadım.10 numara kot pantolon,günlük kıyafetim oldu.