Haftaya motorumu alıyorum. Lütfen Kask ve mont tavsiyesi.
Reklamlar
-
Biliyorum defalarca yazılmıştır bu tip konular ve tekrar edilmesinden hoşnut kalmayacaktır bazı arkadaşlar, haklısınız da ama forumda aramama rağmen mont ve kaskla ilgili yeterli bilgiyi bulamadım bu yüzden yazıyorum.
Öncelikle iyi bir kask istiyorum. Fakat binli rakamlara da çıkmam mümkün değildir. 500-600 civarı verebilirim. BELL M3X DECAL MX1 BLACK-RED'in özelliklerine baktım ve iyi gibi geldi gözüme. Onun dışında önerebileceğiniz hangi marka ve modeller var?
Bir de mont alacağım. Fakat yazlık değil kışlık alacağım. Onun için de 300 tl civarı bir bütçe ayırabilirim. Özellikle su ve rüzgar geçirmemesi çok önemli. Hatta rüzgar geçirmemesi daha önemli benim için. Deri, tekstil falan önemli değil. Sadece üşümemi engellesin ve korumaları olsun yeterlidir. Bunun için önerebileceğiniz ne var?
Cbr250r siyah alacağım.
Şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
-
kask olarak AGV k3-k4 öneririm... gene agv nın 600 tl civarı bir modelivardı ... geçenlerde sedat-57 arkadaşıma aldırdım...
mont olarak 4 mevsim shark öneririm... 150-250 tl civarı....
yalnız dikkat edin... ön tarafı cırtlı olan modelden alın... cıt cıtlı olanlardan almayın...
size önerdiğim şeyleri kendim kullanıyorum...
-
Kask bende var 3-5 kere motosikletle 50 70 cıvarları hızlarda kullandım. Havalandırmalar sağlam, vizörü 3.2 mm gerçekten kalın dayanıklı. Fiberglass şekli felan iyi ve vizörü buhar konusunda cok başarılı diye duydum. Tek eksiği güneş gözlüğü veya siyah vizörü yok.
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:26 ----------
[/COLOR]
YouSuffer adlı üyeden alıntı
Kask bende var 3-5 kere motosikletle 50 70 cıvarları hızlarda kullandım. Havalandırmalar sağlam, vizörü 3.2 mm gerçekten kalın dayanıklı. Fiberglass şekli felan iyi ve vizörü buhar konusunda cok başarılı diye duydum. Tek eksiği güneş gözlüğü veya siyah vizörü yok.
Kask bende var derken? Benim modelini yazdığım Bell mi var sizde?
-
-
HJC IS-17 kask oneririm. Google da aratirsan cikar.
-
Agv k3 kullaniyorum ben. Valentino rossinin replicasi. Acikcasi 2 yildi bana bi sikinti cikarmadi. Mototaldan alabilirsin nakitte %25e kadar indirim yapar. 200 euro civari olmasi lazim.
-
Kask için AGV iyidir, mont için 4 mevsim değil yazlık kışlık 2 tane almakta fayda var. Bunların yanında eldiven ve dizlik ve pantolonları da aldığınızı var sayıyorum
-
Kask için "önce kafana uyan tam oturan" bilindik markaların kasklarından(Agv,Nolan,Bell vb) ,mont için ise file montlara çok fazla para vermene gerek yok...korumaları yeterli olan bir tane al..
...Bir acaip Mühendis...
..3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı
-
04 Temmuz 2014, 15:27
kask olaran nolan n64 al paran yeter kaska mont ise ben venom plus darkness kullanıyorm 400 TL iyi bir mont
Mecnun bilseydi HONDA sevgisini
Severmiydi LEYLA zillisini
-
04 Temmuz 2014, 15:28
motorcu adam adlı üyeden alıntı
Agv k3 kullaniyorum ben. Valentino rossinin replicasi. Acikcasi 2 yildi bana bi sikinti cikarmadi. Mototaldan alabilirsin nakitte %25e kadar indirim yapar. 200 euro civari olmasi lazim.
Ama agv kaskların bahsettiğiniz modelleri termoplastik kaplama.
Benim dediğim bell Kompozit fiber. Fiber daha sağlam olmuyor mu?
-
04 Temmuz 2014, 15:32
sebzelicorba adlı üyeden alıntı
Ama agv kaskların bahsettiğiniz modelleri termoplastik kaplama.
Benim dediğim bell Kompozit fiber. Fiber daha sağlam olmuyor mu?
bell daha saglam söylenen agvlerden evet
-
04 Temmuz 2014, 15:41
YouSuffer adlı üyeden alıntı
bell daha saglam söylenen agvlerden evet
Peki kaskı açık renk almak avantaj mıdır. Ben düz siyah istiyorum ama zaetn motor da siyah olacak. Parlak bir renk mi almalıyım sizce?
-
04 Temmuz 2014, 15:46
gece işine yarar acık renk kask fosforlu tercih et
Mecnun bilseydi HONDA sevgisini
Severmiydi LEYLA zillisini
-
04 Temmuz 2014, 16:05
Siyah sıcagı çeker derler kaskta nasıldır bilmem, dikkat çeker enazından ben monta uygun almak ıcın dırek black red aldım.
-
04 Temmuz 2014, 18:10
Altınelbiseli adamın kask konusunu izleyebilirsin. Fiber kask ve sharp testinden 5 yıldız almış olmasını öneriyor herkes.
-
04 Temmuz 2014, 20:40
Öncelikle hayırlı olsun dostum ben kask olarak scorpion exo-500 aldım fiyat-performans bakımından güzel tavsiye edilir. mont ise deri olması ve sağlam korumalıkları olması önemlidir. Hudson-Deri ye bakabilirsin robocop modeli var ama 200 lira yükseltmek gerek bütçeyi.
Ayrıca bir sorum olacak motoru hangi bayiiden alacaksın bende cbr 250r için kapora bıraktım ama ses seda yok.
-
04 Temmuz 2014, 22:10
Al kardesim eminimki ayakkabin dizligin yoktur. Bence bu siteden baslangic paketini al eksigin gedigin kalmaz. Hem 300 lira indirim yapiyolarmis http://www.motosella.com/index.php
-
04 Temmuz 2014, 22:45
Kocaeli İl Temsilcisi
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ask-aldim.html Bell M3R kullanıyorum gayet memnunum parasını sonuna kadar hakeden bir kask . 500 600 tl ye alınabilecek tek en iyi kask Bell . Composite fiber kask . Geri kalan Nolan , Agv vs vs kasklar polikarbonat veya termo plastik kasklar .
Mont olarakta uygun ve dayanıklı olarak Venom montlar var . Bende de 4 mevsimli olanı var gayet memnunum ama yazın giyemezsin diyim . http://www.motoplus.com.tr/urun/9901...ACING-GRI-KRMZ
-
06 Temmuz 2014, 08:42
Mutluhan'dan alacağım. Ben kapora bırakmadım ama söyledim kesin alıyoeum diye. Kapora verin demediler, deselerdi verirsim.
15–17temmuz gibi gelecekmiş parti.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)