Hyosung gt250 Hugger üretimi (zincir korumalı arka çamurluk)
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar hyosung için yeniden kalıp çıkarttık ve farklı bir hugger modeli ile yeniden üretime başlıyoruz , ilgilenen arkadaşlar https://www.facebook.com/tolgasariisik facebook hesabım üzerinden tüm çalışmaları takip edebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz , paylaştığım resimdeki ürün kalıp için yaptığımız ilk model yani işçilik hataları v.s olabilir ,asıl ürünlerin cıkması bir kac gun sürebilir
Reklamlar
-
Elinize sağlık tebrik ederim gayet güzel olmuş satışı bol olur umarım emeğinizin karşılığında.
-
teşekkürler
-
elinize sağlık, harika bir çalışma.
-
-
tebrik ediyorum,
son kat jelcoat mı yoksa boya mı ?
umarım her şey gönlünüzce olur.
-
Köpekbalığı yüzgeci gibi olmuş alt kısımda konsevre açacağı gibi bu parçanın adını siz sharksharpener koyun hocam
-
savaskayan adlı üyeden alıntı
tebrik ediyorum,
son kat jelcoat mı yoksa boya mı ?
umarım her şey gönlünüzce olur.
teşekkürler savaş hocam jelkot üzerinde astar ve mat beyaz boya var
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:43 ----------
çağhan adlı üyeden alıntı
Köpekbalığı yüzgeci gibi olmuş alt kısımda konsevre açacağı gibi bu parçanın adını siz
sharksharpener koyun hocam
mantıklı benzetmeler olmuş
-
Hocam çok güzel olmuş, size öneri yapmak haddime değil ama motorun rengi olan sedefli beyaza ya da siyaha boyasanız daha iyi olur gibi
-
25 Temmuz 2014, 04:52
MhmtcnKoral adlı üyeden alıntı
Hocam çok güzel olmuş, size öneri yapmak haddime değil ama motorun rengi olan sedefli beyaza ya da siyaha boyasanız daha iyi olur gibi
spreylerin dibinde kalan boyayla boyadım kendime yaptığım için özenmedim pek
-
25 Temmuz 2014, 17:43
buna benzer bir parça 1150gs/adv ler icin üretiliyor ama sadece iç çamurluk şeklinde.Yaparsan talep olabilir.
-
27 Temmuz 2014, 23:41
evet gs lerde zincir olmadığı için sadece camurluk seklinde tüm modeller
-
28 Temmuz 2014, 01:08
Valla eline sağlık, çok güzel olmuş. Koca Hyosung tükanı düşünememiş beylesini
MT-07'nin orjinal arka çamuruluğu çok kullanışsız. Bizim motosikletler için de bi tane yaparsan saldırabiliriz
-
03 Ağustos 2014, 02:43
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)