ben de nc700x düşünüyordum, sağolsun hondanın zamlarından sonra fiyatlar uçtu gitti, buna benzer bir model tavsiyeniz var mı yamaha fln uygun fiyatlı
ben de nc700x düşünüyordum, sağolsun hondanın zamlarından sonra fiyatlar uçtu gitti, buna benzer bir model tavsiyeniz var mı yamaha fln uygun fiyatlı
KUYUMCU OLDUĞUM HALDE HONDA DAHA ÇOK DEĞER KAZANIYOR
1 yıl bile olmadı ben cbr 250 mi alalı.
Ben 10.250 den aldım
Yakın zamanda bir zam daha gelir 14.000 olur o
Honda sayesinde cbr a ücretsiz biniyorum
Ha gayret pulsar ý 2 Ye katlasinda o olsun
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
Sene sonu gelmeden 15 bin tl olur beyler Cbf'in fiyatıda yakında 6 bini geçecek pulsarla kafa kafaya takas yaparım artık ehehehhe
Her ne kadar zamlanırsa zamlansın illaki birileri alacak o motorları
şahsen türkiye honda bu zamları neye istinaden yapıyor adamlar şımarmış saçma sapan politikaları yüzünden hondayı tercih etmiyorum.yedek parçayada zam bindirdi. Adam gibi ülkeye motor getiremiyor honda wingo ya zam yapmamış 3750 fiyat zam yapsa kim alır yamaha crypton çatır çatır mal satıyor.
zam gelmeyen birsey varmi bu ulkede?
2 tane pulsar alırım o fiyata be. yedek parçaysa servisse symde de bajajda da suzukide de var. sağlamlıksa hemen her marka bir birine yakın ama arada uçurumda yok. o zaman 13 500 gidipte hondaya bayılmam açıkçası.. ha birde fuarda vergisiz fiyatı bu. devlet yüzünden vergi yüzünden bu kadar pahalı demeye getirmiyorlar mı deli oluyorum.. vergisiz hali bile başka ülkelerdeki vergili satış fiyatlarından yüksek...
Biraz da Cbr125'e yapsalar şu zamlardan
O değil de R25'te çok merağım var. Çıktığında fiyatı 15 bin lira bile olsa tek silindir Cbr250 almak yerine çift silindir Yamaha R25 almak daha mantıklı olacak gibi.
al bi bell kask ve arkana bakma
eğer düke benziyorsa geçilir diyebilirim. deneyip karşılaştıramadım gerçi de, cbf öyle çok devir canlısı, atak bir makine değil bildiğim kadarıyla. bi 10k km kadar sürede seni bayacağını sanmıyorum. hoş ankarada kuryeler pulsara el atmış diyorlar, öyleyse ikinci elde elden çıkartması da hızlı olacaktır
Heil Spellcheck
istanbula geçiyorsan eğer bir denemeni tavsiye ederim. 50cc deyip geçme, dediğim gibi şaşırtabilir
Heil Spellcheck
Almayın kardeşim hem paracıkları bayılıp hem çok pahalı yav bu meret demeyın
Yamahanın elinden su içsin honda bey amca az.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)