Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Yeni Kasa CBR 250R 13.500 Temmuz Zammı !!!

REKLAM ALANI
    ///MPOWER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 250R
    Turkiyede HONDA pazarı aynı yakıt pazarı gibi oldu sayfalarca yazanlar küfür edenler sayıp sövenler tribün doldurcak nerdeyse hee o fikirlere karşı değilim böyle bir fiyatlandırma politikası yok kabul edilmez ama şöyle bir mevzu varki nasılsa benzin fiyatı 5 lira olunca herkes ooouuuuuuffff ohaaaaa ayıp tüh puhhhh deyipte ben eve 33 kmyi birbuçuk saatte geliyosam trafikten arabadan araçtan kimse bana ağlamasın kimse ölüyoruz açlıktan triblerine girmesin bu honda mevzusundada böyle CBR 250 sahibiyim geçen hafta bakım için servisteydim ve nerdeyse CBR 500 hariç her modelde kaporalar sıralarr havada uçuyo ondan kimse boşa gürültü yapmasın her ne kadar yanlışta olsa her ne kadar krizden fırsat çıkarma yolunda bile olsa HONDA markası HONDA motoru satılıyor arkadaş adamlar demekki bizden daha iyi biliyor bişeyleri

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kara_kule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Wolf 250
    altına dolara para yatırmaktan vazgeçip honda ya yatırsaydık multimilyoner olmuştuk şimdi

Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Alıntı ///MPOWER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Turkiyede HONDA pazarı aynı yakıt pazarı gibi oldu sayfalarca yazanlar küfür edenler sayıp sövenler tribün doldurcak nerdeyse hee o fikirlere karşı değilim böyle bir fiyatlandırma politikası yok kabul edilmez ama şöyle bir mevzu varki nasılsa benzin fiyatı 5 lira olunca herkes ooouuuuuuffff ohaaaaa ayıp tüh puhhhh deyipte ben eve 33 kmyi birbuçuk saatte geliyosam trafikten arabadan araçtan kimse bana ağlamasın kimse ölüyoruz açlıktan triblerine girmesin bu honda mevzusundada böyle CBR 250 sahibiyim geçen hafta bakım için servisteydim ve nerdeyse CBR 500 hariç her modelde kaporalar sıralarr havada uçuyo ondan kimse boşa gürültü yapmasın her ne kadar yanlışta olsa her ne kadar krizden fırsat çıkarma yolunda bile olsa HONDA markası HONDA motoru satılıyor arkadaş adamlar demekki bizden daha iyi biliyor bişeyleri

Honda her ay düzenli olarak zam yapmasına rağmen bizim milletimiz zengin , parası bol . Hala sıfır almaya devam ediyorlar . Bu gidişle benim cbf bile 6 bin tl'yi geçecek fiyatı . Şubatta 5200den aldım şuan 5800 bakalım ne olacak .
    D e m i r bunu beğendi.

///MPOWER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 250R
    Alıntı Ezio41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda her ay düzenli olarak zam yapmasına rağmen bizim milletimiz zengin , parası bol . Hala sıfır almaya devam ediyorlar . Bu gidişle benim cbf bile 6 bin tl'yi geçecek fiyatı . Şubatta 5200den aldım şuan 5800 bakalım ne olacak .
    Aynen öyle abii herkesin alım gücü kendinin tahmin ettiğinden bile fazla

redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1250R
    ninja 300 sıfır 17 bin.. Kaldı ki 250cc de %8 300cc de %37 ötv var.. Ninja 250 ye pahalı diye almayan arkadaşlar vardı cbr da o konuma geliyor..

250 cc birçok kişi için geçiş motosikleti sanıyorum.. cbf 150 nin fiyatını anlarım çünkü alanların bir kısmı kurye veya orta yaşlılar uzun yıllar binmek için sorunsuz şeyler arıyorlar.. gerçi 5800 oha yaw.. Neyse konuya geri dönelim.. Kimse cbr 250 ile 10 sene takılacağım demez.. 2 sene desek rahatlığı ile inazuma, çift silindir tam spor ve en performanslılardan gt250r,yine benzer en kalitelisi ninja 250 (gerçi sıfırı yok artık sanırsam), benim gibi fiyatı biraz kısıp aynı kalitede wolf 250 yada en ekonomik çözüm olarak pulsar alınabilir.. En kalitelisi değil,en konforlusu değil,en hızlısı değil.. Bu modellerin çoğu da cbr kadar sorunsuz modeller.. Tipi dışında pek alınası yok bence..
    D e m i r bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı redlion999 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ninja 300 sıfır 17 bin.. Kaldı ki 250cc de %8 300cc de %37 ötv var.. Ninja 250 ye pahalı diye almayan arkadaşlar vardı cbr da o konuma geliyor..

250 cc birçok kişi için geçiş motosikleti sanıyorum.. cbf 150 nin fiyatını anlarım çünkü alanların bir kısmı kurye veya orta yaşlılar uzun yıllar binmek için sorunsuz şeyler arıyorlar.. gerçi 5800 oha yaw.. Neyse konuya geri dönelim.. Kimse cbr 250 ile 10 sene takılacağım demez.. 2 sene desek rahatlığı ile inazuma, çift silindir tam spor ve en performanslılardan gt250r,yine benzer en kalitelisi ninja 250 (gerçi sıfırı yok artık sanırsam), benim gibi fiyatı biraz kısıp aynı kalitede wolf 250 yada en ekonomik çözüm olarak pulsar alınabilir.. En kalitelisi değil,en konforlusu değil,en hızlısı değil.. Bu modellerin çoğu da cbr kadar sorunsuz modeller.. Tipi dışında pek alınası yok bence..

Cbf 150 den sonra ya pulsar , inazuma gibi 200 250 cc segmentine geçeceğim yada iyice cbf'te pişip orta segmente geçebilirim . Tecrübem olsa direk 250cc'lere bakmazdım direk mt-07 alırdım fiyat performans açısından .

D e m i r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şu Yamaha r25 piyasaya bir gelseydi. Onun fiyatı daha uygun olursa; honda alsın malını başına çalsın. Motosiklet almaktan vazgeçecem az kaldı. Yamahayı bekliyorum o da aynı kelekliği yaparsa araba alırım artık. O fiyata motosiklet olmaz arkadaşlar lütfen duyarlı olun biraz. Arz-Talep dengesinden kaynaklanıyor. siz aldıkça adamlar fiyat bindirecekler emin olun.Pahalı mal iyidir algısı hakim bizde..!

*parası olana lafımız yok tabi 20.000,00 de verir

motorcu adam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 1000 FA
    Arkadaslar bu zamlarin bedelini tamamen hondaya yuklemek yanlis olur. Euro ve dollardaki dengesizlik ve cumhurbaskanligi secimi sebebiyle borsadaki dusus cogu seyin fiyatini arttirmis durumda.
    fearlesboyy ve OnurTr bunu beğendiler.

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    Alıntı motorcu adam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar bu zamlarin bedelini tamamen hondaya yuklemek yanlis olur. Euro ve dollardaki dengesizlik ve cumhurbaskanligi secimi sebebiyle borsadaki dusus cogu seyin fiyatini arttirmis durumda.
    bari siz herşeyi böyle baglamayın hocam dolar euro dalgalansa dalgalansa ne kadar oldu euro 5 tl mi oldu hayır dedıklerı gıbı honda arz talep meselesi ama sıfırına 13500 + plaka vs ben olsam vermem bindiğimde cbr250r 2012 model 12 binde 8600 aldım.bir arkadasdan.bence uygun bulunacak temız 2, el motor daha ıyı kaldıkı bınen cok bınmez degıstırmek ıster hemen
    schumacher__ ve D e m i r bunu beğendiler.

Motosikleti
    Alıntı fearlesboyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bari siz herşeyi böyle baglamayın hocam dolar euro dalgalansa dalgalansa ne kadar oldu euro 5 tl mi oldu hayır dedıklerı gıbı honda arz talep meselesi ama sıfırına 13500 + plaka vs ben olsam vermem bindiğimde cbr250r 2012 model 12 binde 8600 aldım.bir arkadasdan.bence uygun bulunacak temız 2, el motor daha ıyı kaldıkı bınen cok bınmez degıstırmek ıster hemen
    2. el cbr'da alınmaz artık millet geçen sene 10500den aldığı motorlarları artık 11,12,13 bine satıyorlar ... 2. el piyasasınıda öldürdü Honda ... Ktm bile Pulsar geldiği için 2500 tl indirim yaptı millet Ktm alsın diye . Honda tam tersi indirim yapacağına millet almasın diye zam yapıyorlar herhalde ...

samet10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 400
    ezio sen al cbr nede olsa zam gelecek zarar etmezsin :D
    Ezio41 bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı samet10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ezio sen al cbr nede olsa zam gelecek zarar etmezsin :D
    13500 cbr'a verene kadar , biraz daha para biriktirip mt-07 alırım ama işte tecrübem az .

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    13500 cbr'a verene kadar , biraz daha para biriktirip mt-07 alırım ama işte tecrübem az .
    Biraz daha derken %50 arttırman lazım,malum ona da ZAM geldi....20bin oldu yavv...
    The Power of The Dreams.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Bence ne alabiliyorsan al,şimdi binemezsen seneye binersin,ettiğin kar yanına kalır

Motosikleti
    Alıntı dyavol-77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biraz daha derken %50 arttırman lazım,malum ona da ZAM geldi....20bin oldu yavv...

Hangi ara zam geldi yaa ... Baktım şimdi siteye 18850 tl olmuş abs'siz model . Bu gidişle Pulsar alıcaz herhalde .

Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence ne alabiliyorsan al,şimdi binemezsen seneye binersin,ettiğin kar yanına kalır

Cbf'le bu seneyi geçireyimde 2015 başlarında bu fiyatlardan dolayı anca 200 250 cc alırım kardeşim .

Motosikleti
    CBR 250R
    Bütün markalara geldi neredeyse az çok kur yükselmesinden.Honda satıyor çünkü alternatifi yok 250cc baktım inuzuma var birtek süpersport değil. Duke desen 200cc ama Honda fiyatında.Pulsar daha piyasada yeni vs vs. Ayrıca ikinci el fiyatları neredeyse sıfır fiyatına sıfırın üstünde fiyat çekende var. Ben 2.el alacaktım vazgeçtim. Her türlü üçkağıt dönen 2.el piyasasında 2bin fazla veririm temiz olduğundan emin motora binerim. Neredeyse tüm motorların kmleri ile oynuyorlar. 150bin km motor 25binde olduğunu biliyorum. Millet olarak her türlü sözüm ona uyanıklık yapıyoruz ya o zaman millette gider sıfır alır. Araç satan adam dürüst ise hakikaten saygı duyarım ama çoğu üçkağıtçı.İnsanı gidip araç satanlar arasından seçeceksin hile yapmıyorsa korkma o adamdan

Motosikleti
    Alıntı qezgin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bütün markalara geldi neredeyse az çok kur yükselmesinden.Honda satıyor çünkü alternatifi yok 250cc baktım inuzuma var birtek süpersport değil. Duke desen 200cc ama Honda fiyatında.Pulsar daha piyasada yeni vs vs. Ayrıca ikinci el fiyatları neredeyse sıfır fiyatına sıfırın üstünde fiyat çekende var. Ben 2.el alacaktım vazgeçtim. Her türlü üçkağıt dönen 2.el piyasasında 2bin fazla veririm temiz olduğundan emin motora binerim. Neredeyse tüm motorların kmleri ile oynuyorlar. 150bin km motor 25binde olduğunu biliyorum. Millet olarak her türlü sözüm ona uyanıklık yapıyoruz ya o zaman millette gider sıfır alır. Araç satan adam dürüst ise hakikaten saygı duyarım ama çoğu üçkağıtçı.İnsanı gidip araç satanlar arasından seçeceksin hile yapmıyorsa korkma o adamdan
    2. EL motor tanımadığın kimseden almayacaksın sahibinden.com'da üçkağıtçı şartalan kaynıyor . Gider fazla para veririm yinede 2. el almam sıfır alırım daha iyi . Anca tanıdık olur forumdan veya çevremden öyle alırım 2. el başka türlü sıfır motor almaya devam .

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Hangi ara zam geldi yaa ... Baktım şimdi siteye 18850 tl olmuş abs'siz model . Bu gidişle Pulsar alıcaz herhalde .

Cbf'le bu seneyi geçireyimde 2015 başlarında bu fiyatlardan dolayı anca 200 250 cc alırım kardeşim .
    Pulsar'ı test etmiş biri olarak tavsiye etmem(CBF 150'yi mumla arasın sonra)-başına bela alırsın-demedi deme(yağ sızıntı,beyin-konjektör problemleri,titeşimden doğan cıvata gevşetme,y.parça sıkıntısı vs.)-nerden mi biliyorum 3 arkadaşım aldı,hepsinde bunlardan biri ve/veya birkaçı oldu....Sym Wolf 250 iyidir...
    Ezio41 bunu beğendi.
    The Power of The Dreams.

Motosikleti
    Alıntı dyavol-77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pulsar'ı test etmiş biri olarak tavsiye etmem(CBF 150'yi mumla arasın sonra)-başına bela alırsın-demedi deme(yağ sızıntı,beyin-konjektör problemleri,titeşimden doğan cıvata gevşetme,y.parça sıkıntısı vs.)-nerden mi biliyorum 3 arkadaşım aldı,hepsinde bunlardan biri ve/veya birkaçı oldu....Sym Wolf 250 iyidir...
    Pulsarı bende test ettim gidiş olarak güzel motor ama cbf kadar rahat ve titreşimsiz değil . Olmadı bi inazuma alır mutluluklar dileriz .

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ///MPOWER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bilinçli olanlar şuan cbr250 yi tercih etmiyor zaten. Alanlarda sıfır alan 2. ele güvenmeyip, 1.500 tl hayatımdan önemli değil diyen 250cc profili.

Ama müşteri mecbur olsada düdüklenmeyi sevmez. honda bariz kan kaybediyor. Ve müşterilerinin güvenini sınıyor ki limit aşıldı son iki zamla!

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)