Yamaha ülkemize motor getirip satarsa iyi...Ayrıca silindir hacmi veya sayısı takıntısından öte..."13 küsür verene kadar biraz daha ekler 600 cc alırım fikrinide" bir kenara bıraksak ve daha çok yaşasak
Yamaha ülkemize motor getirip satarsa iyi...Ayrıca silindir hacmi veya sayısı takıntısından öte..."13 küsür verene kadar biraz daha ekler 600 cc alırım fikrinide" bir kenara bıraksak ve daha çok yaşasak
otomobil piyasası arttığı için motora çok sıcak bakarken ben
Yakında tek binebileceğim alet segway olacak diye korkar oldum
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Birazda vatandaşı yürüyen vergi dairesi olarak gören yönetime sitem etmek lazım...gelir vergisi adı altında kazandığın paradan maaştan bile vergi alan ona bile gözünü dikenlerin olduğu bir ülke burası motosiklet fiyatlarını kim ipler..."Babacık" ne yapsın bu vergiler olmazsa...
Dün pazara gittim göbek almaya. 2-3 hafta once 1 liraya aldığım göbek 2.5 liraydi. Honda insaflı davranmiş.
Yamaha,R25'i bir getirsin Türkiye'ye.Satış fiyatı 700 lük motorları 18.000 TL den satarken R25 in 13.000-14.000 TL yi geçmez diye tahmin ediyorum.O zaman görür Honda hanyayı Konyayı.Çift silindir,33 bg lik ve fıstık gibi tasarımlı R25 varken CBR 250 nin suratına bakanın olacağını sanmıyorum.Honda Türkiye'de çok iyi iş yapmıştı,servisiyle,uygun fiyatlarıyla,sağlamlığı ile herkes tarafından sevilmişti ama son bir kaç senede ne olduysa kendi kendini iflas ettirmeye çalışıyor.13.500 TL ye 250cc nedir arkadaş?
R25 daha japonyada bile çıkmadı geçen seneden bu yana MT 07 yi nazlanarak satan..servisten yedek parçadan çektiren yamahanında işi R25 yerine R3 getirecek olmasıyla daha da zor olabilir ilerleyen yıllarda belirttikleri bu çünkü...yakın süre zarfında R25 sadece bir söylenti olarak kalır ülkemizde malesef..
Ben r25 in 14.0000 aşağısında olacağını hiç sanmıyorum.
Mt serisi ile karşılaştırmayın lütfen. Onlar naked. Her zaman daha ucuzlar .
Ayrıca 250 cc ülkemizde bu kadar yaygın ve fiyatları yüksek iken adamlarında 13 binden getireceğini hiç sanmıyorum.
R125 10.250 tl unutmayın...
Yamaha düşük cc de pek tasarruflu değil.
R25 gelirse eğer uygun fiyata o zaman cbr'ı silip süpürür . Sene sonuna kadar zaten cbr 250 kesin 14 15 bin tl olur . R25 te 13 14 binden gelirse ki zor bi ihtimal ama o zaman Hondanın işi biter .
2014'ün Türkiyesinde zamlar aşağıdaki gibi..
Ekmek,su,benzin,doğalgaz,kömür,yiyecek-içecek ve HONDA.
Bu motor için sıraya girdik zammı da yedik. Altarnatif inuzuma al diyor şeytan ya da git 150cc ile başla! Bu nedir arkadaş zam üstüne zam
Geçen hafta bayiileri dolaşırken demişti elemanlar hemen alın zam gelecek diye, gerçi onlar Bin TL lik zam bekliyordu ama neyse.
Bu arada Yamaha R25 in CBR dan ucuz olacağı sadece bir hayaldir bence. CBR 125R ile YZF R125 i bir karşılaştırın bakalım Honda mı daha ucuz yoksa Yamaha mı ?
Gelmesi bir muamma yurtdışı kaynaklarda Avrupa ve Amerika'da R3 diye çıkacağı söyleniyor kaldı ki daha Japonya'da ve Doğu Asya da dahi satışa başlanmamış..hem hâlâ Mt-07 bile yok doğru dürüst Türkiye de kim bilir ne zaman satılır servisi yedek parçası piyasası vs. oturur....fiyat politikasına gelince haklısınız naked fiyatı ile karenajlı bir motor mukayesesi,ama anlatamazsınız maalesef...
...Bir acaip Mühendis.....3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı
R25'in gelmesi belki ülkemize 2 sene bile bulabilir . Alternatif olarak 250 cc de İnazuma , pulsar , ktm200 vs vs bakıcaz artık . Bu saatten sonra cbr 250r'ın işi benim için bitmiştir . Fiyat performans açısından pulsar almak en mantıklısı sanırsam .
Tüm yorumları okumadım sadece yaşasın honda diyorum
Benzin zamlarına olan zam gibi protoste etmeyip hala honda hayat onda deyip alırsak olacagı bu dahada yükselecek.
Farkettiyseniz cebimize giren para aynı para ama hayat pahalılaşmaya devam ediyor.
R125 in fiyati 10 kusur ,r25in su zamanda cbr250den ucuza gelmesini beklemeyin bu arada ay sonunda bir daha cbr250ye zam gelebilir! Sitesinde bu fiyatin ay sonuna kadar olacagi yaziyo
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)