Temmuz 2012 de B sınıfı almıştım şimdi A2 alacağım fakat düzenleme falan değişti diyorlar. Ben A2 aldığımda ehliyetin tarihi 2014 mü olacak ?
Ayrıca 2 yılda anca ehliyete dönüşür falan diye söylenti var doğruluğu nedir acaba ?
Temmuz 2012 de B sınıfı almıştım şimdi A2 alacağım fakat düzenleme falan değişti diyorlar. Ben A2 aldığımda ehliyetin tarihi 2014 mü olacak ?
Ayrıca 2 yılda anca ehliyete dönüşür falan diye söylenti var doğruluğu nedir acaba ?
Bende mart ayında aldım. 2005 yılından b2 ehliyetim vardı. Yeni verilen ehliyette veriliş tarihi kısmında B(2005)-a2(2014) gün ay yıl şeklinde yazıyor. Yeni ehliyet olayı hakkında bir bilgim yok.
Hak kazanınca ehliyetini alıyorsun. Neden iki sene bekleyeceksin anlamadım? Başvuruyorsun bir hafta sonra veriyorlar.
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
bir bebek düşün 2014te dünyaya gelmiş doğum tarihi 2012mi olacak tabiki 2014 olacak hangi tarihte ehliyete bu sene başvurursan bu sene alırsın fazla kafayı takma sen kursa en kısa zamanda yazıl kursa parayı yatır derslerine iyi çalış kazanırsın inşallah.ben kursa yazıldım ikibuçuk ay sonra a2 ehliyetimi cebime girdi ALLAHA emanet ol.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)