sizce hangisi mh 125 drift rks titanic 150 salcano wolf 150 ?
Reklamlar
-
Herkeze merhaba arkadaşlar 2 hafta içerisinde motosiklet almayı düşünüyorum uzun bi süredir biriktirdiğim param var vitesliyi fazla bilmiyorum ama trafikte scooter ve arabada iyiyim viteslide sıkıntı çekiceğimi pek fazla düşünmüyorum şimdi gel gelelim asıl meseleye sizce mondial drift mi rks titanic mi wolf mu veya başka vitesli ne olabilir bütçem 3000 civarı lütfen yardımcı olun arkadaşlar şimdiden herkeze teşekkürler
Reklamlar
-
Ben rks 150 sürücüsüyüm rksyi almadan önce driftte battım sonra rksyi gördüm tamam dedim rksyi alıyorum yan yana gelince bile rks daha cekici daha kaliteli duruyor ki zaten kaliteli en azından diğer cinlilere göre ama drifte hos wolf hakkında yorum yapamayacagım
-
rks için hantal diyolar ama 150liğine 100ü zor görüyo felan tamam 150likde 120 ilede 100 arasında fark var sen en son kaç gördün?
-
Dostum 14-15 aydır drift kullanıcısıyım. Arkadaşımda rks titanic 150 var onuda test etme şansım oldu. Bu iki makina wolfe göre daha yakışıklı makinalar. Bi yamaha ybr kalitesi bulamasan da düzenli bakımları yapıldığı sürece iyi hizmet sunacak motorlar bu üç makina içinde geçerli wolf kullanıcılarının da bi çok yorumunu okudum test etme imkanım olmasa da sorunsuz olduğundan bahsediyorlar bu paraya alınacak güzel makinalar. Kıyas yapıcak olursam Rks titanic 150 nin vites geçişleri drifte göre daha güzel geldi bana. İkisininde artçı selesinin çok konforlu olduğunu söyleyemem idare eder. Titreşim rahatsız etmeycek boyutta iki makinada da mevcut(Yüksek devire gelmediğin sürece hissedilmiyor). Wolf'un selesi görsellerden gördüğüm kadarıyla daha oturaklı daha rahat olduğunu tahmin ediyorum. Üçünün de üstüne git otur hatta imkanın varsa test et ondan sonra karar ver. Ybr den hoşlanıyorsan ve temizini denk getirirsen ybr al derim.
-
valla suan 400 kmdeyim rahatlıkla 110 gördüm rodajı tamamlıyorum acıkcası zorlamıyorum ama maksimum 120 130 diyorlar ama hantal değil kalkıs ivmelenme bence güzel seri ama son hız olarak bu motor için normal ha birde cok rahat motor
-
çok teşekkür ederim kardeşim sağolasın bana titanicin tipi biraz daha iyi geldi
-
Yok kardeşim 130 yapmıyor yakın arkadaşım da var rüzgarı arkana aldığın zaman taş çatlasa 115 oda ibrenin gösterdiği (500 km uzun yolda epey denemiş bu kadar çıkmış). Bide kardeşim gaz teline dikkat et 1000 km ye gelmeden kopardı arkadaşınki.
-
işte bunu bekliyodum bende sağolasın o zaman titanic yakıt tüketimi sende kaç 100 kmde ortalama ve ne tür sorunları çıktı şuana kadar yazabilir misin?
-
suan için titanıc kaç yakıyor ölcmedim ama biraz yakıyor diye biliyorum seninde dediğin gibi rks daha albenisi yüksek ilk aldım mahalledekiler kaç yapıyor diye soruyor iyi bişeye benziyor diyorlar acıkcası
-
01 Temmuz 2014, 21:35
yaklaşık 13 aydır drift kullanıcısıyım motorum şuan 19 bin küsür kmye geldi dün 350 bugün 350 yol yaptım allaha şükür okadar yolda yanımda tekbir anahtar bile almıyorum şuana kadar yolda bırakmadı bırakmıyacağı anlamına gelmez illa birşey olaiblir benim gibi yağına orasına burasını kurcalamayı(zincir germe filan) seversen al derim kolay kolay üzmez
-
02 Temmuz 2014, 00:49
titanikle beraber 2500 kilometreyi geride bıraktım şuanlık hiç bi sikintisini görmedim yağını suyunu eksik etmezsen sana uzun yıllar hizmet edebilecekbi makina yakıt konusuna gelince ben ne kadar zorlasamda 15kuruşun üzerine çıkamadım.rodajı sağlıklı yaptığın taktirde bu değerlere sende ulaşabilirsin.hız konusunda herkez farklı bişey söylüyor benim makina zorlanmadan 115 görüyo 150cc bi alet için gayet normalbi sürat bu makinadan ne istediğine bağlı.titreşim yoktan biraz fazla.benden bukadar
-
02 Temmuz 2014, 01:00
Herkeze çok teşekkür ederim arkadaşlar başka görüşlerinizide saygıyla bekliyorum.
-
02 Temmuz 2014, 01:55
Mantikli dusun git bi mcx al dostum o paralara daha iyisini alamazsin driftten cok daha kalipli yuksek arka freni aralarinda tek disk olani hizi gucu tatmin edici driftle wolf yanina bile yanasamaz cok yakin hergun gezdigim arkadaslarimda bitane drifti olan ve rks olan var 2 motorlada beraber yan yana uzun yolada ciktik bayir yukari aramizda toplam 40kg civarı kg farki varken bile gaz actigimizda rks cok arkamda kaliyor tork olarak cok dusuk mcxden hiz olarakda uzun yolda bastigimda gözle gorulur bi fark aciliyor rksyle aramda driftte ayni sekilde rksden daha gucsuz drift rks mcxden gucsuz mcx tavsiye ederim herkes caddede trafik beklerken onlarin cikamadigi kaldirimdan cikabiliyorum cok yuksek motor cunku daha iyisini alamazsin mcxe bakmalisin o fiyata ;)
-
02 Temmuz 2014, 23:41
çok sağol dostum benimde aradığımda ilk vitesli için böyle bi motordu üşenmeden yazdığın içinde sağolasın
-
03 Temmuz 2014, 02:08
Satmayı düşünüyorsan ileride ikisini de alma.En az aldığın fiyatın 1000 Tl altında fiyatla satışa çıkar.Ben satamıyorum 2000 km de bir yağını castrol,motul,eneos ile değiştirdim,lastiklerim michelin,ayna,sinyal,far vs. zevkime göre değiştirdim ve orjinalleri de muhafaza ediliyor onları da verecem.Gel görki teklif edilen fiyatlar komik ötesi.1500 lirem var,üstünü nasıl veririm bilmiyom,Yanında kaskta verecenmi...Deli gibi bakımıyla ilgilendiğim motorumu malesef satamıyorum.Alıcı görünümlü arkadaşlar uuu süper bakmışsın etmişsin diyor ama gerisi foss ya da hep parasız müşteriler denk geliyo Ama satmam uzun süre kullanırım dersen al gitsin.Benim de niyetim oydu ama 2007 den beri takip ettiğim pulsar nihayet ülkemizde satılmaya başlandı.Bu gidişle 2 motorum olacak
Yakıt,sıkıştırmadığın müddetçe 100 km de 2.5 - 3 litre arası,80-90 km hızlar çok keyif verici,tipi çoğu sınıfına göre daha güzel.Ama gel gör ki iş satmaya gelince değerinden aşağıda malesef.Genelde modifiyeci vatandaşlar aldığı için ikinci el fiyatı çok düşük.
-
03 Temmuz 2014, 03:32
kara_kule adlı üyeden alıntı
titanikle beraber 2500 kilometreyi geride bıraktım şuanlık hiç bi sikintisini görmedim yağını suyunu eksik etmezsen sana uzun yıllar hizmet edebilecekbi makina yakıt konusuna gelince ben ne kadar zorlasamda 15kuruşun üzerine çıkamadım.rodajı sağlıklı yaptığın taktirde bu değerlere sende ulaşabilirsin.hız konusunda herkez farklı bişey söylüyor benim makina zorlanmadan 115 görüyo 150cc bi alet için gayet normalbi sürat bu makinadan ne istediğine bağlı.titreşim yoktan biraz fazla.benden bukadar
2500km çok değil mi?...zorlasan kaç yapıyo???...
-
03 Temmuz 2014, 21:28
sen bu motoru kaça satmayı düşünüyorsun ki?
-
03 Temmuz 2014, 21:40
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
2500km çok değil mi?...zorlasan kaç yapıyo???...
çok değilmi derken neyi kastettiğini anlamadım ama zarladığım taktirde 120 yapıyo ama gerek yok hem motorun ömrü hemde sürüş güvenliği açısından gereksiz bi hız
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)