S.a mondial mcx motorum var ve mcxi olan çoğu kişi gibi orjinal balatalarımdan hiç memnun değilim motor tekere dahi zor geliyor atılması vitesten sonra falan hiç memnun edici değil değiştirmek istiyorum balataları kendimmi değiştirsem yoksa ter dökmeye uğraşmaya deymezmi motorcular ne kadar alır ortalama balata değişimine ? ben yaparsam ilk kez olucak ama biraz baktım bi hassas ayarı falan yok çıkartıosun değiştirip aynı şekil topluyosun yaparım diye tahmin ediyorum sizce napıyım motorcudaki fiyatlar ortalama nedir ki 50yi geçermi
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:00 ----------
Bide kaç balata oluyor mcxde bilmiyorum ama mesela 5 bunu 6 yapmak mümkünmü fazla balata takılabiliomu biyerde okumuştum daha atik oluyormuş motor varmı öyle bişey
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:07 ----------
bu debriyaj balatsını açarken mesela 5 balatavarsa 5tane civata yay falan oluyor ya yuvaya 6tane balata sığıyorsa yaylar falan nolucak kapak falan hepsinin değişmesimi lazım