Arkadaşlar 40 tl ye depoyu fulledim 150 km oldu bitmek üzere sizce nasıl? çokmu yakıyor?
Arkadaşlar 40 tl ye depoyu fulledim 150 km oldu bitmek üzere sizce nasıl? çokmu yakıyor?
Motorun markasına cc sine göre değişir.
100 bir makine için sanki bana çok yakıyor gibi geldi.Ama bur da arkadaşların tecrübelerinden yararlanabilirsin bilgisi olan bir arkadaş sana daha açıklayıcı bir bilgi verecektir.
Benim motor 125 lik 20 tl ile169 km yol gittim bi sorun var onda bence
1 ton ağırlığa sahip 1300cc eski arabalar kadar yakıyor.. Maşallah, maşallah.. Yakmıyor, içiyor!
Yine çok fazla..
Sürekli 10 bin devirde mi kullanıyorsun???
500 'ü doldurmuşsa sorun yok. Eğer rodaj talimatlarına uygun kullandiysaniz yakiti okadar etkilemez die düşünüyorum. Siz yinede servise uğrayıvern.
Anormal. Ya hesapta ya motorda bişey var. Hemen servise götür. 600 km ise zaten servise götürüp fabrika yağını değiştirmen ve vidalarını sıktırman iyi olurdu. O arada benzin olayını da sorarsın.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
100kmde 5.5 lt eder, o motorun 100kmde yakacağı max 2.5lt olması gerekir. Servise uğrayın.
bence sen yanlış hesaplıyorsun öyle bir şey olma imkanı yok
Benzin oktanı yüzünden bu kadar fark olurmu diye düşündüm ama mümkün değil herhalde :D
Valla hocam bende R1 var ben 40 tl yakita sakin kullanimda nerdeyse 120 130 km gidiyorum. Bence ciddi sikinti var haberin olsun
ocağına incir ağacı dikmek istediğin arkadaşın varsa motoru bağışla gitsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)