Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

merhabalar! yeni başlayanlara önerileriniz?

REKLAM ALANI

merhabalar, yakın zamanda motor almaya karar verdim çok uzun zamandır özeniyordum. ne alabilirim diye biraz soruşturdum yeni başlayanlar için vespa iyidir hem tam bayan motoru dediler. şu güne kadar motor alınca hepsini kullancam diye motor klüplerinin patchli yelekleri spikelı botlar yüzükler biriktirdim vespa üzerinde minnoş minnoş giyemem onları arkadaşlar. chopper modelini beğendim ama yürümeden koşamazsın dediler :( çok ağırmış motor falan öyle şeyler duydum. bana şöyle başlangıç için iyi olan fiyatı da şükela olan bir motor önerirseniz çok makbule geçer.
    ayrıca yeni başlayanlara tavsiyeleriniz varsa +mutlaka yap +mutlaka yapma gibi, çok mutlu olurum bilgilenmiş oluruz.
    şimdiden teşekkür ederim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    selsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vstrom 800DE
    Motoru olan tecrübeli biri değilim. Hyosung gv 250 almak istiyorum bende.

Benim söylemek istediğim chopper(cruizer) kullansan bile, yelek ve yüzükten ziyade korumalarını al yavaş yavaş. Keza ben öyle yapıyorum.

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Chopper model motosikletler üstlerinde kullanılan kromlar olsun başka şeyler olsun çok ağırdır 200 kilodan ağırdır genellikle , tek başınıza kaldıramayabilirsiniz yere devrilirse tanıdığım çok kişinin başına geldiği bi durum bu , vitesli kullanmak istiyorsanız 125 cclik herhangi bir commuter ile başlayabilirsiniz ama scooter idealdir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------

Ve eğitim alın mutlaka tam ekipmanlı binin motora hep , honda akademi gis akademi bunlar iyi eğitim kurumlarıdır

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)