Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hayatımı motor üzerine planlıyorum

REKLAM ALANI
    Gençoğlan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr 125r -yamaha ybr 125
    12. Sınıf lise öğrencisiyim.küçük yaşlardan beri motora merakım var.12. Sınıfı bitirip sınaflarıma girdikten sonra yaz tatilinde üç ay motorcuda çalışmayı planlıuorum hatta para bile istemiyorum bana ders versin motor hakkında çoğu şeyi öğreneyim istiyorum ileride evlenmeyi kesinlikle düşünmüyorum motorum sakin huzurlu bir yaşam istiyorum. Bu tamiranede çalışmamın asıl sebebi eski motor alış sıfırlayıp toparlamak istiyorum kendi garajımda bunun için bu üç ay çalışmak sizce bana yeterli olur mu yada ben motor tamirinde ne kadar mesafe kaydedirim.
    NmN

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Pangea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha WR 125 X
    Motosikleti tasarlayıp üretecek bir insan olmak varken neden onu tamir eden kişi olmak istiyorsunuz. Bana göre bu işlerle bu kadar ilgili iseniz gidin makine mühendisliği okuyun. Daha sonra gerekirse yine tamirhanenizi açarsınız...
    Sinan Aksu ve Sadık1453 bunu beğendiler.

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar400
    Alıntı Pangea adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosikleti tasarlayıp üretecek bir insan olmak varken neden onu tamir eden kişi olmak istiyorsunuz. Bana göre bu işlerle bu kadar ilgili iseniz gidin makine mühendisliği okuyun. Daha sonra gerekirse yine tamirhanenizi açarsınız...
    çok mantıklıca....
    Sadık1453 bunu beğendi.

mephamd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF1000 AfricaTwin
    Bu kadar meraklısın honda dan eksiğin ne ki kendi motorunu üretmeyesın

Motosikleti
    Gerçekten o benim küçüklük hayalimdi halada isterim sadece motor konusunda değil araba tasarlama motor tasarlama yada daha büyüğü türkiyeye ait iyi bir motor markası çıkartma ama bu hayaller erişilemez kadar uzakta yaşım büyünce hayatı biraz daha anlamaya başlıyorsunuz. Benim hayalim şimdi ileride iyi bir mesleğe sahip olup yalnız yaşamak haftasonu motorumla yolculuklara çıkmak iş dönüşünde kendi garajım müziği açıp eski bir motoru onarmak boyamak sakin kafa dinlendirici bir hayat istiyorum

Arda_Karaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650GS
    Lise 3'ten beri ne düşüncelerim değişti. Ne kadar ben böyle istiyorum desende üzgünüm ki seninkilerde değişecek.
    Blackeagletr ve Sadık1453 bunu beğendiler.

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Ben motosiklet aşığı bir öğretmenim.Önemli olan helalinden kazanman ve seni mutlu edicek işi yapman ancak bu sırada akademik başarı için de gerekli adımlarını atmaya özen göster bakarsın çok yakındır...
    Sadık1453 bunu beğendi.

jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    içtiğin rakıdaki su-rakı dengesini iyi ayarla
    unutma pilotlukla-küfelik arasında 0.01 cc vardır
    zulu ve kara_kule bunu beğendiler.

4Vaqrant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 300
    Hayallerimiz bayagi benzer dostum bende senin gibi bi hayat planliyorum yaslarimizda ayni... cok garip:D
    edit: Ama iste ben fen lisesinee okuyorum dersler iyi olunca bi beklenti var cevrendekilerden ben arkadaslarin dedigi gibi muhendislik okumayi dusunuyorum... bence derslerin iyiyse asla kucuk dusunme..hayallerimizden vazgecmememiz dilegiyle...
    Gençoğlan bunu beğendi.

Motosikleti
    iyi bir okulda okuyorum muğlanın en iyi anadolu lisesi benim demek istediğim bu sene sınavlarıma sıkı çalışıp güzel bir puan aldıktan sonra motorcu da motorla ilgili temel olması için çalışmayı düşünüyorum. yani ben ileride mühendiste olsam benim garajımda motor daima olucaktır işten arta kalan zamanlarda eski olarak aldığım motorumu tamir etmek boyamak yeniden sıfır yapmak istiyorum. sizce bu üç ay yaz tatilinde çalışmak yeterli olur mu ? yada en azında bir temel oluştur mu ? https://plus.google.com/u/0/photos/103774692431715616262/albums/6030645876482339937
    NmN

C.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift - 2015
    Bu İşi %80 Zevk %20 Para İçin Yapmak İstiyorsun Belli. Mühendislik Felan Boş İşler Elin Kirlenmeden - Yağa Bulaşmadan o Makinayı Hisetmeden Hiç bir Şey Yapamazsın.

kadango - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 8 - MT-07
    Kaliteli ve özverili bir ustanın yanına gidersen, iletişimin iyi olursa çok şey kaparsın. Motosikletlerin yapısı basittir, internette teorik olarak da ulaşabileceğin bir sürü kaynak var bunları pratikte uygulama ve görme şansın olur. Madem iyi bir okulda okuyorsun, otomotiv mühendisliği güzel bir bölüm birçok üniversitede de açıldı ve puanları bir nebze olsa da düştü. Benim de hayalimdi fakat iki üniversitede mevcut olduğu için puanları tıp ile yarışıyordu kazanamadım. Makine'ye göre daha fazla şansın olur sektörde ve daha iyi imkanlara sahip olursun çoğunun sponsoru bilindik markalar.
    Gençoğlan bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)