İçin için keşke gitseyim desen bile (ki demeyecek olsan konu açmazdın ), hiç tipin olmayan ve muhabbeti berbat birisine denk gelebilirdin.
(Bunu düşünerek kendini çok rahat avutabilirsin )
İçin için keşke gitseyim desen bile (ki demeyecek olsan konu açmazdın ), hiç tipin olmayan ve muhabbeti berbat birisine denk gelebilirdin.
(Bunu düşünerek kendini çok rahat avutabilirsin )
karı, karı, karı, karı, karı, karı, karı, karı, karı, karı, karı, karı, karı.
Töbe bismillah anca kendime gelebildim.
Ulan bizde 600RR var kimse gelmiyo, milletin 250R'ına geliyolar.
İnanmak istemiyorum, kesin tuzaktır
Bu cbrlerde hep vahşi bir cazibe oluyor,bu da benim motor, geçen park yerinde iliştirmişler bu notu
denemeye değerdi...ilerde sağa çekip detayları alabilirdin..nerden alınacak nereler gezdirilecek falan? meskun mahalden uzaklaşılmadığı müddetçe problem olmazdı...
olayın riskli yanı herhangi bir kazaya bulaştığın durumda oluşacak sıkıntılar...ama şartlar uygun olursa güzel bi macera olurdu...
ama yine de olabilecek riski almaya değer miydi onu düşünmek lazımdı...
olayın ramazanla vs ne ilgisi var...işi edep ve ahlaka vuruyosanız teklifi reddetmeyi ramazana bağlamayıp kendi genel prensiplerine uygun hareket edin...iki yüzlülük yapmayın..
Bu iş detay almakla bitecek bir iş değil , herşey normal gözüktü hatunu aldın arkana gidiyosun , allah korusun iğneyle sana bişeyler enjekte edebilirdi , biliyorum çok extreme bir örnek ama böyle şeyler gerçekten oluyo hayatta insanlar organları ya da diğer şeyler için bir bir katlediliyor ve o kadar da profesyonelce işleniliyor ki bu suçlar ne polis ne başkası bi şüpheli bile bulamıyor , her zaman dikkatli olmakta yarar var , keramet sende ve motorundaysa merak etme yine başına gelir böyle bişey
seni tenhaya çekip motoru gasp edebilirler. dikkat etmek lazım.
Dostum sen bu konuyu bi haydar dümene yaz :D
bir şebekenin eline düşebilirdin iyi yapmışsın.
İnsan Tek Bir Böbrek İlede Yaşayabilir Ata Tapan Kardeş, Bence Denemeye Değerdi Nasılsa Ata Tapıyormuşsun
2008 yılında tanıdık bi abimin ricasıyla aynı senin tarzda bi olay yaşadım toyuzya hemen atladık atlamaz olaydım motorun arka amortisörlerini değiştirmek zorunda kaldım :(
Kabul etseydin şöyle birşey olabilrdi belki.
Size gelip söyleyen çocukta zor durumda kalmış ki can havliyle yoldan geçenlere böyle teklifte bulunmuş Artık kız arkadaşı ya ikimizide gezdirirsin yada ben yokum mu dedi ne dedi
Sen iyisini yapmışsın insan bu zamanda kimseye güvenemiyor , insanın başına her şey gelebilir
Ahh Müge Anlı ahh , senin yüzünden Millet her şeyden çekinir oldu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)