Teklifi reddetmeni hoş karşıladım başta ancak ateistim deyince işler değişti. Nasıl değişti şöyle ki aaabi senn mannnyak mısın yaa. Kız çirkinse topuklardın zaten niye hayır dedin! Sebebi neydi ki :queen
Gerek yok böyle şeylere Bana eşim olmayacak kızla takılmak hiç mantıklı gelmiyor.
o nasıl bi zihniyet :D o zaman hocam sen bi kere takılıcaksın oda görücü usulü nikah masasında olucak allah sabır versin ne diyim zor iş :D
Motorcu dayanışması bu işte
Motorcu motorcunun halinden anlamış belliki
yattıgım yerden kalktım konuyu görünce bundan aşşa yukarı 2 yıl önce saat gece 1:30 civarı pc. teknik servis işleri yapan bi abinin dükkanında takılırken 1.60 -1.65 boylarında dalgalı saçlı sarışın takriben 24 ila 26 yaşları arasında bi bayan iyi akşamlar kolay gelsin dedikden sonra koyu bi muhabbet başladı sonrasında kendisini bizden 70 km uzaklıkda olan izmir'e götürüp götüremiyecegimizi sordu
bi 5-6 saniye sesliklik abiyle birbirimize baktık abi benim uykum var ben yatmaya gidicem dedi ben aşırı bi şapşallıga ugradım cevap bile vermedim sonrasında dükkandan çıkıp gitti sonrasında arkadaş çevremden kendisini izmir'e götürücek birilerini buldugunu ve haliylede bol atraksiyonlu bi yolculuk oldugunu ögrendim şuan yine pişmanlık duygularım depreşti
Iyi yaPmışsın dostum. Bu işin ramazan ı bilmem nesi olmaz.
"Derviş in fikri ne ise zikri de o olur"
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
Yaşa ve tecrübeye itibar ediyorsan, bu kadar kolay gelen herşeyden şüphelen derim.
iyi olanı yapmışsın...yolda giderken otostop bile yapsa gözünle dahi görsen "alma" bak yoluna devam et..kimbilir kız var diye seni uyduruk bi yere götürcekti motoru kapmayı bekleyen arkadaşları da emeline ulaşacaktı...bu da bir ihtimal...
Kurgulara bak hepimiz senaryo yazarı gibiyiz. Ne motor kaldı ne böbrek işte bunları kafamıza hep MÜGE ANLI soktu
bize heryer şanzelize(champelysse) diyesim geldi
Sitemizdeki bağğğyannn arkadaşlrımızın gücüne gitmesin ama o ne klas bir teklif sunumudur öyle
''Köpek gezdirmek istermisin?'' der gibi...
Doğrusunu yapmışsın. Teklif tuzak kokuyor.
Gerçekten reddettiğin iyi olmuş çünkü böyle numaralarla insanların aklını çelip ya paralarını ya da araçlarını çalan şebekeler var Türkiye'de , kesin öyledir demiyorum ama çok büyük olasılıkla öyleydi çünkü bizi en zayıf yerimizden vurmasını çok iyi biliyorlar
Dostum sen sakın piyango bileti falan alma mazallah ikramiye falan çıkabilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)