o kadar a2 aldık kullanıyoruz bu yasa değişirse bizi de vuru mu? bide gidip 35 kw üstü için ayriyetten a ehliyetmi alıcaz. s.çayım sistemine arkadaş bu ne ya
o kadar a2 aldık kullanıyoruz bu yasa değişirse bizi de vuru mu? bide gidip 35 kw üstü için ayriyetten a ehliyetmi alıcaz. s.çayım sistemine arkadaş bu ne ya
2M is my life
Music & Motorcycle
ehliyeti olanların ehliyetleri a2 herkezin direk olarak a yani en yüksek olanı olacakmış 01.01.2015 dahil bundan sonra alınan hepsi bu sisteme göre verilecek.
A2 olanların direk A olması iyi olmuş en azından uğraşmayız
B var bende de A2 için dün kayıt oldum, Allah izin verirse 26-27 eylül'de direksiyon sınavına giricem. Sadece parkurda 8 çizerken ayağımı yere koyarım diye korkuyorum.
ohh bana vurmuyo o yasa A2 yi geçen sene B yi 1 ay önce aldım. Tabloya göre A ehliyeti için 20 yaş diyor ben 18 yaşındayım şuan cıbır la idare ediyorum. seneye 600 cc alıcam gibi bana vurur mu?
Düşük hızda dönüş çalış bol bol, ben öyle yaptım, bir kitapta hafif yavaşlayın , durmaya yaın gidonu depoya kadar kırın başınızı döneceğiniz yere doğru tam ama tam çevirin, omuz döneceğin yöne hafif eğik, kollar kasılmadan dönecein tarafa doğru bükük gazı aç... Ve en önemlisi korkma tekniğe güven.. işte korkma tekniğe güven kelimesini okuduktan sonra denemeler yaptım evet canavar gibi dönmeye başladım...
Ben 06.08.1998 Doğumluyum Kurs 6 ağustos 2015 de gel dedi. şu anki yasada geçerli olan 17 yaşını bitirmiş olmak yani 18 olduğun gün hak kazanıyorsun yanlış anlamadıysam yani 17 bitince 20 olmuyorsa öyle . ancak bu olay 2015'de yasalaşırsa benim çok işime yarar. ehliyete kayıt olunca motorun siparişini veririm gibime geliyor
yenı yılda tasarıda ehliyetlerde de büyük farklılıklar olacak. Sanırım 18 ayrı gruba ayıracakalr suyu çıkacak.
A1 elektirkli ve vitessiz motorlar için.
A2 de vitesli vştessiz hepsi için geçerli. Bu hafta sonu kurs başlıyor bende alıyorum bir an önce yeni yasa çıksada bizi baglamayacak.
yani yaşı tutanlar bir an önce A2 alsınlar.
B sınıfını zaten 2006 da aldık gecen ay,
E sınıfı aldım, şimdi
A2 alıcam, 11. ayda da kısmetse
D sınıfı alıcam. Tam takım olsun. Dua ediyorum yeni yasada SRC saçmalığınıda kaldırırlar inşallah.
Bide şu anki yasalara göre a1 de a2 de 17 yaşını bitirmiş olmak diyor yenisinde a1 16 a2 18 . stajyer ehliyet haberi http://www.aksam.com.tr/guncel/1-oca...r/haber-324741
Bu da yeni yasanın ayrıntıları http://s3.dosya.tc/server27/TP3yqH/s...liyet.doc.html
Bu haber çok güzel oldu. 1 sene Kaçak motor kullanmakdan kırtulmuş olucağım.Bu arada eğliyet ücretide şuanki A2 ehliyeti kadarmı olucak yoksa Stajer bunlar diyip dahamı ucuz olması bekleniyor ?
Ulan '1 KW' ile 18 yaşı beklemem gerekiyo ben böyle şansın..
yav adamlar kw'ın ne olduğunu bilmeden hangi motosikletler bu koydukları sınırın altında mı üstündemi bilmeden yasa hazırlıyorlar işte, sonra herşey karman çorman oluyor, işten anlamayan bilgisizleri bazı kademelere getirirsin olacağı bu.
Kullanılabilecek (Racing) Makineler : Honda CBR 125R 9.8 kW
Yamaha YZF-R 125 11 kW
KTM RC 125 11 kW
VS. VS. VS.
Bu arada Aprilia RS 125'e de baktım da 21 kW diyor
Kawasaki'nin de ZX 125 R'si varmış da biz yalnış zamanda gelmişiz
Bu liste böyle uzayıp gider bilenler yazsın da faydalanalım
Ben aradım 2015'de yasalaşır dedi.Hemde ab'ye girmemiz için şart
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)