Rodajı bitmemiş motoru kullanmak isteyenler
Reklamlar
-
27 Haziran 2014, 23:04
Arkadaşlar son zamanlarda çevreden duyduğum oo güzel motor bir tur versene lafı. Daha rodajı bitmemiş makinaya da kimsenin binmesini istemiyorum , bunu söyleyince de aman yemedik malını diyolar. Sonuçta o kadar para verilip alınıyor ve insan özeniyor. sizlerin bu konu hakkındaki düşünceleri neler? ben mi cimrilik yapıyorum yoksa onlar mı çok anlayışsız ?
Reklamlar
-
27 Haziran 2014, 23:06
İnsanlar çok anlayışsız , ben birinin yeni aldığı telefona bile ver bi bakayım şuna demem mesela
-
27 Haziran 2014, 23:08
Rodajin bitip bitmemesinden degil ama ozellikle motosiklet gibi dusurmeye hasara daha acik bir araci baskalarina vermeyi ben de istemem ozellikle motosiklet kullanmayan tecrubeli olmayan birine asla.
-
27 Haziran 2014, 23:08
Rodajı tamamlanmamış bi motosikletim vardı , Babam istemişti vermedim
-
27 Haziran 2014, 23:09
" Motur'umu isteme ben'den , buz gibim sovurum senden " diyiveriniz , işe yarıyor tavsiye ederim
-
27 Haziran 2014, 23:11
bin bir emekle alınmnış, özenle seçilmiş motosiklet gibi bir şey bir de yeni alındıysa vermemek lazım.
motor alan arkadaşım bana al bir tur at dene dedi yine de binemedim.
-
27 Haziran 2014, 23:15
benim kadar motor sürmeyi biliyorsa vermem (acemi motorcuyuz sonuçta)
-
27 Haziran 2014, 23:17
sen yine iyisin dostum rodaj döneminde vermiyorsun. ben motorumu isteyenlere motora binebilirsin anahtarı vermem diyorum. araba olsa verilir belki de motosiklet aman ha. derler ya "malim seni vereyim de mi kötü olayım yoksa vermeyimde mi kötü olayım?" ben vermeyip öyle kötü olmayı tercih ediyorum cimri miyim??? kimin umrunda ki :-D motor candir can 1grenak parça 120 130 tl :-D
-
27 Haziran 2014, 23:49
at, avrat, silah verilmez usta
-
27 Haziran 2014, 23:58
At Avrat Silah
-
27 Haziran 2014, 23:58
ehliyet sor büyük ihtimal yoktur. varsada motorun sıfır ücretini iste öyle ver :D
-
28 Haziran 2014, 00:21
Çok şükür cevremde vitesli motosiklet kullanmayı bilen pek yok ama scooter varken ızdırap oluyorlardı.Düşen geliyo düşen geliyodu.
-
28 Haziran 2014, 00:41
aman kardeş aman sakın verme bırak küssünler 2012 de bumoto calibremi verdim 2 ay motorsuz kaldım zaten ankarada yaz 3 ay
-
28 Haziran 2014, 00:47
Ben 10.000'e Yaklaşmış Cup'u Bile Kolay Kolay Vermiyorum Kimseye Mal Aga Bu Para, Yerden Toplamıyoruz.
Birde Ehliyeti Olmayıp Üzerine Birde Kaskı Olmayan Adamlar Versene 1 Turlayım Demiyormu, Birde Ehliyetin Yok Olmaz Diyince Burada Polisin Ne İşi Var Demiyorlarmı
-
28 Haziran 2014, 00:52
Arkadaşıma verdim okulun bahçesinde artist olmayalım diye al dedik daha 500km olmamisti sanirim Cbr 125i düşürdü o an ölüyorum sandım kesinlikle vermeyin
-
28 Haziran 2014, 01:09
Verdiğin adam sakatlanır yada birbaşkasını sakatlarsa en ufak sorunun motosikletin olur.
Herşeyi bırak akşam babası gelip seni dövmeye kalkar oğlumu sakat bıraktın diye.
Burası Türkiye kardeşim işler ters gittimi ne kankalık kalır ne dostluk.
Bizim delikanlılığımız işler sarpa sarınca biter.
Birde vicdani hesaplaşmayla başbasa kalırsın.
Herşey motosikletinden ibaret değil.
-
28 Haziran 2014, 01:33
Bende zor hayır diyen bir insanım bilene veririm ama bilmeyen dokunmasın hocam sende kafanı kullan kendi sakındığın motoru aman ha başkasına verme alma kimsenin vebalini
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
-
ccc67 adlı üyeden alıntı
Arkadaşıma verdim okulun bahçesinde artist olmayalım diye al dedik daha 500km olmamisti sanirim Cbr 125i düşürdü o an ölüyorum sandım kesinlikle vermeyin
Aynen kardeşim bir de yeni mal olunca insanın içi acır!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
Bende kesinlikle vermem artci bile almiyorum ekipman yoksa, mal yerine gelir de can asla ..
-
Hubalahubhub adlı üyeden alıntı
Bende kesinlikle vermem artci bile almiyorum ekipman yoksa, mal yerine gelir de can asla ..
O değilde hocam ben 2 yıllık konuyu hortlatmışım
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)