Rodajı bitirmeden vermek mantıksızlık -illa ki vereceksen-
Rodajı bitirmeden vermek mantıksızlık -illa ki vereceksen-
İsteyene önce motor sürmeyi bilip bilmediğini ehliyetini sorun. Tamamsa tecrübeyi sorun. Onlar da tamamsa bütün ekipmanları baştan aşağı giydirin. Onları da tamamlarsa kısa bir güvenlik eğitimi verin. Onu da başarıyla geçerse binmeyi haketmiştir artık. Verin gezsin biraz. Rodaj daha hızlı biter hem.
"Malımı vereyim de mi kötü olayım, vermeyim de mi kötü olayım." Tercih senin
Gardaş sana tek sözüm var; at (motosiklet), avrat (eş, sevgili...), silah
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
Rodaj olsun olmasın motor kimseye verilmez babanın oğluna bile.
Bir tur motor verme şartlarım. (Temsili)
Demek ki discover alacağım için değil, gerçekten güzel olduğu için güzel geliyormuş bana. Az kaldı az ben de bir ay sonra falan başlık açıcam buralara 'Rodajda ne yapılır, şunu yaptım caiz midir?' diye Motor istemeye gelince de 4200 nakiti eline istiyorsun verirse köşeden dönsün gelsin. Sağlam dönerse parasını verirsin
Tabii ki verebilirsiniz; duzgun kullanacagina guvendiginiz, ve muhtemel bir kaza sonucu tum maddi kayiplarinizi karsilayabilecek biri ise... Eger degilse istememesi lazim zaten.
benim düşüncem,
hocam mal mülk için insanları kırmamak lazım, ancak motoru kullanmasını bilmeyip de aa şunu bi deneyeyim diyenler de olacaktır elbet, onlar için "yok aga motoru vermem, daha rodajda" demek yerine, "bi yerini sakatlayabilirsin, vebalini almak istemem" tarzında yaklaşırsanız onların da pek fazla bi afra tafra yapabileceğini sanmıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)