ARKADAŞLAR 21,06,2014 TARİHİNDE YEĞENİM(OSMAN KUNDUZ) MOTORU İLE KADIKÖY SAHRAYI CEDİTTE KAZA YAPTI.ŞİMDİ FATİH SULTAN MEHMET HASTANESİNDE BEYİN KANAMASINDAN HALA UYUTULMAKTA.
LÜTFEN DUALARINIZI BEKLİYORUM..
TEŞEKKÜR EDERİM.
ARKADAŞLAR 21,06,2014 TARİHİNDE YEĞENİM(OSMAN KUNDUZ) MOTORU İLE KADIKÖY SAHRAYI CEDİTTE KAZA YAPTI.ŞİMDİ FATİH SULTAN MEHMET HASTANESİNDE BEYİN KANAMASINDAN HALA UYUTULMAKTA.
LÜTFEN DUALARINIZI BEKLİYORUM..
TEŞEKKÜR EDERİM.
Allah sağ salim size kavuşmasini nasip eder inşallah.Allah hic kimseye kaza bela göstermesin.Haberleri ve duaları bekliyoruz bir dua da sizde edin arkadaşlar bugün ayni durumda bizde olabilirdik.Allah bizi anne mize babamiza ailemize bağislasin inşallah kaza yapan kardesimize
Geçmiş olsun. Eminim iyileşip ayağa kalkacaktır. Dualarımız sizinle.
Allah acil şifalar nasip etsin..
"CaRPe DieM"
çok üzücü bir durum. inşallah bir an önce kendisine gelir kardeşimiz.
Allah (c.c) acil şifalar nasip etsin.
Allah şifa versin kardeşim.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN ONU AİLESİNE VE SEVENLERİNE BAĞIŞLASIN...
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Rabbim acil şifalar versin inş...
Peygamber Efendimiz (S.A.V.) hastalara şu ifadelerle dua ediyordu: "Allahümme rabbe’n-nas! Müzhibe’l-be’si işfi ente’ş-şâfi lâ şâfiye illa ente şifâen la yuğâdiru sekamen - Ey insanların Rabbi olan Allah’ım! Bu ızdırabı gider. Şifayı veren ‘Sen’sin, ‘Sen’den başka kimse şifa veremez. ‘Sen’ hiç hastalık bırakmayacak bir şifa ver.
Allah acil şifalar nasip etsin, bir an önce sağlığına kavuşur İnşallah.
geçmiş olsun en kısa sürede ayağa kalkar umarım
gecmiş olsun umarım en kısa zamanda eski sağlığına döner
geçmiş olsun,duamızı eksik etmeyiz.ayrıca kan ihtiyacınız olursa MT nette duyurman yeterli.benim kan grubum (AB+) Çorlu'da oturuyorum ama mesafe önemli değil,ihtiyaç halinde gelirim.
Allah en kısa zamanda, kalıcı rahatsızlık bırakmadan şifalar versin. Geçmiş olsun.
Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah en tez zamanda sağlığına kavuşur...
...Bir acaip Mühendis.....3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı
Allah acil şifa versin. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)