Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Motorsiklet mi araba mı ?

REKLAM ALANI
    Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Alıntı faruk05 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ama kızlar motordan hoşlanıyorlar onu napcaz
    Kızlar alacağın ybr ile senden hoşlanmazlar merak etme . Kızları etkilemekse amacın en az 600 cc veya bi harley alman o da şuan başlangıç aşamasında olduğun için kızları unut . İmkanın varsa önce araba al sonra motor al ikisininde amaçları ve zevkleri farklı .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    HONDAANTALYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    Bu zamanda motosiklet şart , tamam araba ile aynı kefeye koyamayız ama Her gün işe geç kalınmaz patron tekmeyi kor .O yüzden al motosikletini iştende kovulma.Ne saçma bir anlatım oldu yaw

berkerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj ns 200/bmw r nine T
    ben şöyle söyleyeyim. benim araba ve motosiklet almam kış mevsiminde hemen hemen aynı zamanda oldu. araba, babamdaki ikinci araba boştaydı ben alayım dedim. motoru ise ondan 1 ay sonra aldım. o bir ay içinde 1 kere bindim sanırım arabaya o da şöyleydi, köpek barınağına düzenli olarak mama alıp götürüyoruz. bu sefer benim arabayla götürelim dedik. onun dışında park yerinde yattı hep. sonra motor aldım ve arabyı artık hiç kullanmaz oldum, zaten sonra kardeşim aldı yatmasın diye. demem o ki araba sadece eşya taşırken işe yarıyor onun dışında sürekli dört kişilik bir grup halinde gezmiyorsan gereksiz.

ihtiyaçlarını belirle, ona göre karar ver.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:49 ----------

aksine motosiklet tutkusu olan kimse, cinsiyet ayrımı olmaksızın her motora aynı şekilde yaklaşır. şekilci vb. değilse ybr ile de dikkat çekilir belki sürerken değil ama bir kafenin önünde durup, oturunca dikkat çekiliyor. önemli olan aslında -sanırım- giyim, kuşam.

Siyah&Beyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 250
    Önce araba al, trafigi güvenli bir sekilde kaportali bir arac icinde ogren, sonra motor al. Motosiklet trafigin ruhunu, kazanin kokusunu almayi bilmeyen biri icin cok daha riskli.
    copycat bunu beğendi.

Motosikleti
    mondial mct 250 2006 mondial mc honda 125 titan
    bende motor delisiyim ama ilk önce arabam oldu yıllardır zevkle keyifle kullandım taki motorsiklet aklımı başımdan alana kadar bence önce araba almalısın motor zevk ve keyif işi alabiliyorsan ikisinide al ama öncelik araba çünkü zaruri ihtiya Hayırlı cumalar kardeşim.

cpt_caveman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Inazuma
    Ben mesela yurtdışından yeni geldim orada hep araba kullandım ama burada araba almayı düşünmüyorum ihtiyacım da yok. Evli değilim çocuğum da yok. Bu durumda motor hem keyifli hem de mantıklı. Araba bi sürü masraf. Inazuma sipariş ettim salı günü kavuşuyorum. Bence rahat edip uzun yola da gidebileceğin motor al.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)