Motorsiklet mi araba mı ?
Reklamlar
-
25 Haziran 2014, 22:12
Arkadaşlar çok kararsız kaldım motorsiklet forumu ama görüşlerinizi açıkça belirtmenizi rica ediyorum.
eğer araba alırsak fiat albea
motor alırsam yamaha ybr 125
ben açıkçası motor almayı istiyorum ,arabadan daha zevlidir diye (daha önce hiç kullanmadım ) ama ailem arabadan taraftar çok karasız kaldım siz olsanız ne yapardınız ?
Reklamlar
-
25 Haziran 2014, 22:20
Eğer araban yoksa ilk önce araba almalısın, motosiklet renk ve zevk işidir, ilk planda araba gelir.
-
25 Haziran 2014, 22:27
Bizler burda oldugumuza gore cevabimiz cogunlukla motor almalisin olucak ama riskleri ve tehlikeleri hicbizaman unutma
-
25 Haziran 2014, 22:28
Araba ihtiyaçtır motor zevk. Benim Giulietta m var motora zevkine biniyorum. Sadece arabayla yıllar geçti ama sadece motorla bir hafta geçiremem.
-
25 Haziran 2014, 22:37
biraz düşük modellisini al. hem araba al hem motor
-
25 Haziran 2014, 22:40
Daha zevklidir diye gönlünden motor geçiyorsa demek ki arabaya ihtiyacın yok cevabı kendin vermişsin. Araba ihtiyaçtır motor zevk.
-
25 Haziran 2014, 22:41
mephamd adlı üyeden alıntı
Araba ihtiyaçtır motor zevk. Benim Giulietta m var motora zevkine biniyorum. Sadece arabayla yıllar geçti ama sadece motorla bir hafta geçiremem.
motor forumunda abes olacak ama bende araba derim (zaten kararsızsın) kışı var doğru düzgün motor için otapark yok gideceğim yerde çalıcaklar mı devirecekler mi montu kaskı nereye koyacağım vs
-
25 Haziran 2014, 22:49
afu35 adlı üyeden alıntı
Daha zevklidir diye gönlünden motor geçiyorsa demek ki arabaya ihtiyacın yok
cevabı kendin vermişsin. Araba ihtiyaçtır motor zevk.
yok aslında araba ya ihtiyacım olmaz olurmu sadece gönlümden motor geçiyor dedim...
-
25 Haziran 2014, 23:18
Bahsettiğin araba ve motor modellerine bakılırsa sende bendensin öyle milyarların yok ve birini alırsan diğerini alamayacaksın sanırım. Eğer doğru dediysem şunu kıstas al bence. Bekar mısın evli misin ailen ne durumda bilmiyorum. Eğer sorumlulukların fazlaysa, evliysen çocuğun varsa veya evde hasta yaşlı biri varsa araba al, eğer tek tabanca takılıyorsan ailende herkes kendini idare ediyorsa motor al düşünme
-
25 Haziran 2014, 23:38
şimdi sen ybr alacaksın taş çatlasa sıfır ne kadar bilmiyorum ama 4.5 5 milyar harcayacaksın...şimdi albealar ne kadar onuda bilmiyorum ama ybr nin parası seni ırgalamaz diye düşünüyorum çünkü bi araba parası vermeyeceksin ybrye deseydinki 600rr alacam ama arabamı alayım deseydin ozman anlardım..
-
25 Haziran 2014, 23:55
İlla seçim yapman gerekirse Albea al 1,3 multijet candır...
-
26 Haziran 2014, 00:23
albea ya vereceğin parayla güzel bir motor al. ybr yi küçümsüyorum sanmayın ama arabadan vazgeçtiğine değsin ;)
-
26 Haziran 2014, 00:28
afu35 adlı üyeden alıntı
Bahsettiğin araba ve motor modellerine bakılırsa sende bendensin
öyle milyarların yok ve birini alırsan diğerini alamayacaksın sanırım. Eğer doğru dediysem şunu kıstas al bence. Bekar mısın evli misin ailen ne durumda bilmiyorum. Eğer sorumlulukların fazlaysa, evliysen çocuğun varsa veya evde hasta yaşlı biri varsa araba al, eğer tek tabanca takılıyorsan ailende herkes kendini idare ediyorsa motor al düşünme
aynen öyle birinden birini seçmem lazım durumumuz çok ta iyi değil evli değilim öğrenciyim çocuğum yok evde hasta var ... ve tek takılmayı seviyorum iyice kafam karıştı
-
26 Haziran 2014, 00:54
bende aynı çatışmayı yapıyorum ailemle, 10 bin lira biz verelim 5-6 da sen koy orta halli birşey alalım diyorlar. Benimde kafam pulsarda o arabanın üzrine koyacağım 5-6'yı büyük ihtimal pulsara vereceğim.
-
26 Haziran 2014, 00:57
Ulan şansa bak. İkisinide alabilecek durum var fakat yurt dışında olacağım
İhtiyaç ve zevke göre değişir bu sorunun cevabı...
Kimisi 12 ay motor üzerinden inmez. Kimisi sıcak hava motorcusudur...
Lucas erdem abi sırf bu yüzden gemi aldı
-
26 Haziran 2014, 01:28
Ikisinide alalabiliyosan al ben 12ay motor kullanıyorum(karlı hariç)arabamda var anneme veriyorum hafta sonu alıyorum çocuklarla biyerlere gidersem
-
26 Haziran 2014, 02:01
trportor arcelık marka kesınlıkle tavsıye ederım !
yahu motor forumunda arabanın ne ısı var !
Kasksız gezen babam olsa yüzüne bakmam !
Bizim evde son lafı ben söylerim ' Peki Hanım'
-
26 Haziran 2014, 02:12
supporter adlı üyeden alıntı
trportor arcelık marka kesınlıkle tavsıye ederım !
yahu motor forumunda arabanın ne ısı var !
araba nasıl diye mi sordum ... doğru düzgün yorum yapmıyacaksan hiç yapma ...
-
26 Haziran 2014, 02:20
faruk05 adlı üyeden alıntı
aynen öyle birinden birini seçmem lazım durumumuz çok ta iyi değil evli değilim öğrenciyim çocuğum yok evde hasta var ... ve tek takılmayı seviyorum iyice kafam karıştı
evde hasta varsa bence araba. tabi arabanın modelinden biraz feragat edilip artan parayla 2bin -3 bin tl arası elden düşme bir ybr de alınabilir.
-
26 Haziran 2014, 02:24
crxforever adlı üyeden alıntı
evde hasta varsa bence araba. tabi arabanın modelinden biraz feragat edilip artan parayla 2bin -3 bin tl arası elden düşme bir ybr de alınabilir.
yok usta ikisinide berbat etmiyelim iyisinden olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)