Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

günübirlik gittiginiz hobi yerler

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Günübirlik ben buraya gitmessem olmaz rahat edemem dediginiz yerler mekanlar mutlaka vardir.
    Resimli adresli olarak paylasirmisiniz belki bizde bu sayede o mekanlari ögrenir bizde belki rahat ederiz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kngsze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apache *11
    Her akşam uğrayıp sırasıyla 2 dal sigara içtiğim yerler var.

Ama buraları ifşa etmem
    Carbondioxid bunu beğendi.
    Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin

Bulunduğum yerde 3 kilometre gidiş/geliş, trafi düzeni "sürücülerden mütevellit" rezalet, bir küçük göl artığı eski hali çok iyi ve nezih idi şimdi...., neyse foto çekmeye değecek bir güzergah bile değil, buna rağmen çok şükür.

Bu sebeblerden dolayı , imkan/zaman buldukça balık hobisi ile beraber, İskenderun kıyılarına motorumla giidyorum gitgel 200 kilometreyi buluyor.

kngsze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apache *11
    Niyse benim gibi bir pis boğaz yoktur ama sayayım

Hocam şimdi fikirtepe'de çalışıyorum.Akşam işten çıktıktan sonra %100 kadıköy rıhtım'da ziraat bankasının karşısındaki Doğa Büfe'den 1 adet bol soslu sade et dürüm yirim.Motora atlar 100 metre ilersinde ki doyuran'dan 1 tane sosisliyle ıslak hamburgeri çakarım.Marmaris büfeden de simit halkasını yuttum mu deymeyin keyfime.Ordan devam eder beykoza doğru gider gibi boğaz köprüsünün altına geçerim.Semaverde çay satan dayımdan demli çayımı alır sigara mı yakar boğaza karşı keyinlerim.Ordan kalktıktan sonra takıntılı olduğum eski sevgilimin evinin önünü yoklar oradan ümraniye çarşı üzerinde dudulluya doğru sürerim.Dudulluya gelmeden prenses düğün salonunun biraz ilerisinde namık kemale inen çok tatlı ve uzun bir yokuş var pek de kimse çıkmaz.Oradan vizörü açar rüzgarı hissederek (dikkatli bir şekilde)dipgaz giderim.Eve doğru giderken küçük çamlıca korosunda mükemmel manzarası olan hiç kimsenin de bilmediği şahsileştirdiğim mekanıma geçer bir sigara daha içer eve giderim.

Normalde iş ev arası 6 km ben kaç yapıyorum bilmiyorum
    Borçlar boyumu aşmaya başladığından dolayı bu ay pek fazla yapamadım
    İmlayı ağlatmış olabilirim,heyecan yaptım birden bire affola

Sonra neden fil yavrusu gibiyim diye isyan ediyorum
    barodi bunu beğendi.
    Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)