Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Trafik ihlali gördüğünüzde ne yapıyorsunuz?

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Yaya durumdayken ışık ihlali yapan minibuscuyu anında 155 polis imdata haber verdim.Gayet ilgili şekilde konum ve plakayı aldılar. Umarım gereken cezai işlem uygulanır.
    Boyle durumlarda siz ne yapıyorsunuz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    kalbimle buğz ediyorum
    tiawern, cozep, crxforever ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben arkasından güzelce sövüyorum bugün taksinin yanına yanaşıp güzelce sövdüm adam tali yoldan çıkıyor kendine yakın olan şeride bakmıyor karşıdaki şeride göre hareket ediyor bizimki motosiklet olunca trafikten sayılmıyor mu

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Türlü türlü vurdulu kırdılı uçmalı kaçmalı akla gelmedik küfürler ediyorum .
    ahmetersoz1 bunu beğendi.

HONDAANTALYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    Trafik ihlali yapıyolar minibüscüsüde yapıyor ,Taksiciside.Bunu genel olarak sölemiyorum ,Yaya kardeşlerimiz için Yapılan kaldırımlar yoldan daha büyük ama sen gel yolun ortasından yürü.Koca kaldırım neyine yetmiyor.O Yüzden Suçluda olsa ben kimsenin ekmeğiyle oynayamam.
    Being ve crxforever bunu beğendiler.

155i aradiginizda hemen ekip yonlendiriyorlar, cok guzel ilgileniyorlar hemde konu ne olursa olsun. cok memnun kaliyorsunuz falan filan... fakat ekip ilgilenmiyor.

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    öneme fırlayan araç sürücülerini çekip vurasım geliyor ihlalleri polise söylesek ne olur nasıl ispat ediceğiz ki hertarafı dolduracaksın kamerayla polise bildirdinmi onlarda bakıp yerleştiricek zaten kural ihlali yapanlar genelde her gün aracını kullananlar ,şirket arabaları, pazarlamacılar ,taksi , dolmuş ve otobüsçüler

Being - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    Ben en çok yukarıdaki arkadaşın değindiği konudan rahatsız oluyorum, şehir içi ve trafiğin çok yoğun olduğu saatlerde araçlardan çok yayalar sıkıntı çıkartıyor. Altımda büyük motor olsa yine öyle yolun üstünde durabilirler mi merak ediyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Yayalar bilinçli olmayabilir, olması gerekir elbet orası ayrı. Ama sürücüler ehliyet sahibi insanlar.Kuralların eğitimini alıp sınavdan basarili olup trafikte kilometrelerce yol giden kişiler.Elinde telefonla İstanbul trafiğinde mesaj yazan, ışık nedir tanımayan, durması gereken yerde durmayan şoförler ki bunlar özellikle minibüsçü oluyor; bu kişilere gerek polisin rutin kontrolleri, gerekse yayaların yaptıkları hataları ihbar etmesi gerekli.
    Belki de sadece arkasından kufrettigimiz için bazı şeyler değişmiyor.Kufredin ama ihbar da edin bence, ikisi birlikte daha hoş oluyor

ahmetersoz1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 KN
    Alıntı Being adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben en çok yukarıdaki arkadaşın değindiği konudan rahatsız oluyorum, şehir içi ve trafiğin çok yoğun olduğu saatlerde araçlardan çok yayalar sıkıntı çıkartıyor. Altımda büyük motor olsa yine öyle yolun üstünde durabilirler mi merak ediyorum
    Hocam arabadan bile kaçmıyorlar... Motor çarpsa bişey olmaz diye düşünüyor insanlar O yüzden büyük motor da olsa farkedeceğini sanmıyorum...

[Turan] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti
    Mondial 125 mg sport
    kolay gelsin iyi günler bu forumda yeniyim bayagı bana bilgi saylayacagını ve güzel sohbetlerin oldugunu gördüğümiçin üye oldum ve bu ilk mesajım konu hakkında yorum yapmak gerekirse:

motor motor dediğim mondial 125 mg ama bir korna varki yayaların aklını yerinden oynatıyor onlara 2-3 yeter bile çarşıda bastımmı kornayı önümdeki adam fırlıyor zaten :D çok komik ya arabalar içinde geçen adam beni karşıdan gelirken sıkıştırdı koruma demirini arabaya sürtem dedim ama olmadı bidahakine yapıcam..

schumacher__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık 4 teker..
    bir keresinde otobüsle giderken yandaki araba içinde (seyir halinde) alkol aldıklarını gördüm, 1 km. kadar ileride trafik çevirmesi vardı ve dur-kalk şeklinde ilerliyorduk hemen 155'i arayıp ihbar ettim, 1km. ileride çevirme olduğunu hemen o ekibe haber verirlerse yakalayabileceklerini belirttim.

sonuç: 5dk. sonra elemanlar polisin yanından rahatça geçerek yola devam etti

ihbar etsen ne olur ki, türkiyede sistem bişeyleri düzeltmeye yönelik değil, herkes günü kurtarmaya bakıyor olan kurallara uymak için kasıp uymayanları gördükçe deliren insanlara oluyor..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)