üzerimize düşeni yapacaz ganga sen rahat ol... hatta ben burdan senin kartvizitlerini dağıtacam bizzat müşteri toplayacam ne üretiyosan o marka modeldeki elemanı yolda durdurmazsam ne olayım...bomba reklam yapıcaz...
üzerimize düşeni yapacaz ganga sen rahat ol... hatta ben burdan senin kartvizitlerini dağıtacam bizzat müşteri toplayacam ne üretiyosan o marka modeldeki elemanı yolda durdurmazsam ne olayım...bomba reklam yapıcaz...
Tüm dünyanın tanıdığı bir işadamı olasıııın,
herkesin bahsettiği aranan adam olasııııın,
çinlileri geç tüm büyük markalarda senin ürünler standart donanıma eklensinnnnn..
Fabrika olma yolunda yürüyesiiiiin...
Paraya para demeyesiiiin,
numaramı telefonundan silemeyesiiiinnnnnnn...
aklıma geldikçe yazarım....
Hayırlı olsun, İrfan Abi'nin başarıları artarak devam etsin inşallah. Tebrik ederim.
Hayırlı,uğurlu olsun İrfan kardeşim.Bol kazançlar dilerim.
Allah yüzünü ak etsin. Hayırlı işlerin olsun.
Şahsen tanışma şansına erişmediğim ama forumlardan izlediğime göre işini severek yapan, memur zihniyetiyle değil soruna çözüm üretme anlayışıyla çalışan, kolay çözümü olmayan durumlarda yaratıcılığı, zekası ve yeteneğiyle bir şekilde insanların derdine derman olan İrfan arkadaşımızın başarılarının daim olacağına şüphem yok. Allah yolunu açık etsin.
risk alınmadan bir yerlere gelinmez abi,Allah yolunu açık etsin...
tornacı lazımsa chopper aksesuarlarına da el atalım
pırıl pırıl nikelaj aksesuarlar insanın gözünü alır
hayırlı uğurlu olsun ustam Allah utandırmasın
sırf irfan bey yüzünden 250 cc ye geçince, suzuki gv 250 ve sym wolf alasım var... aksesuar sıkıntısı çekmem..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
İrfan abi hayırlı olsun. Bende diyorum irfan abi niye sanayide görünmüyor ? Meğer elektrostatik boyayıda atmaya başlamışsın. Uğra abi gene arada bir. Çay içeriz :-)
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Web sayfanız (www.irf.com) güzel olmuş! Hayırlı satışlar dilerim.
Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html
Doğru adres http://www.irfmotor.com/
İrfan Usta ben de öncelikli olarak herkes gibi tebrik ederim fakat bir eleştiri ile daha fazla katkıda bulunacağımı düşünüyorum. Inazuma yan çanta demirlerini 5-10 cm arkaya alman daha iyi olur. Artçı çantalar takılı iken ayağını basıp diğer ayağını atamıyor. Çanta peg'i engelliyor. Şöylede bir foto ile destekleyeyim.
Geri kalan her şey için eline sağlık
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
Hayirli ugurlu olsun irfan abimize ciarttigi is hercekten 10 numara 5 yildiz
Sağolun arkadaşlar zaman yine kısıtlı rlrştşri için teşekkür ederim yan çanta çalışmasını güncelleyebiliriz, konu açılalı bayağı zaman olmuş, ne değişti daha fazla üretim oldu, farklı ürün ve Markalar oldu, bayi sayımız şu An yaklaşık 15 é ulaştı ve artıyor alınterinde keramet var sanırım kafamızı işten ksldıramıyoruz allah sağlık versin cümlemize
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)