Uzun Yolculardan Motosiklet Tavsiyesi (Max. 11.000 TL)
Reklamlar
-
24 Haziran 2014, 12:37
Öncelikle herkese hayırlı sürüşler. Bundan 5 ay önce ilk motosikletim olan CBF150 aldım. Motoru almamdaki gaye işe otobüsle değilde motosikletle gidip gelmekti. Ama geçenlerde yaptığım 250km(gidiş geliş 500) lik gezimde CBF in uzun yola gidebileceği fakat konfor ve hızda yetersiz olduğuna kanaat getirdim. Şimdi motorumla uzun yol düşüncem olmasa da ilerleyen zamanlarda motorumu büyütmek istiyorum. Bütçem 10 bin tl en fazla 11 bin tl. Konforlu en az 250 cc, sadece asfaltta değil gerektiğinde toprak yolda da gidebileceğim. Seriliği çok önemli değil ama torku iyi olmalı. Bana yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
-
24 Haziran 2014, 12:41
Inazuma listede yer almalı.
Klx 250,crf 250 lastik ve sele değişirse olabilir.
-
24 Haziran 2014, 12:43
Bende inazuma diyecektim , tur camı takılırsa uzun yola gider diye düşünüyorum lakin toprak yola pek uygun değil kanaatimce...
-
24 Haziran 2014, 12:45
-
24 Haziran 2014, 12:54
mephamd adlı üyeden alıntı
Önerilerin için teşekkürler ınazuma bence de güzel motor listemde yeri olacaktır. Galiba diğerlerini toprak yol için önerdiniz, sürekli toprakta gitmiyecem ama gayet güzel motor zaten boyumada uygun belki ilerde gezmeyi bırakırsam alabilirim bide ınazumanın yakıt tüketimi hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
-
24 Haziran 2014, 14:07
Inazuma toprak yolda olmaz, bu listede olmamalı. SYM volf daha uygun tercih olur.
-
24 Haziran 2014, 14:14
Cbf koltuğundan memnun olmamış sürücü Crf/Klx/herhangi bir cross motorda, koltuğundan dolayı ilk 100 kilometre sonrası motoru fırlatıp atmak ister.
Siz 400+ cc enduro'lara yoğunlaşınız, sele/koltuklarını inceleyeniz, diğer tip araçlar istediğiniz yol koşulları için uygun değiller.
-
24 Haziran 2014, 17:33
SYM volf şu anlık tercihim değil ama bir ara imkanım olursa kullanacağım merak ettiğim bir motor. Benim için önemli olan sağlamlık ve kalite sağından solundan acayip sesler gelmeyecek, yolda bırakmayacak kaliteli olduktan sonra parça parasını da sıkıntı yapamam zaten, parçası piyasada bulunsun parası önemli değil o kadar, çekeriz kredi kartını taksit yaparız olmazsa. Yaşım 21 daha önceden araba kullanıyordum arabanın da birçok masrafı oluyordu ama masrafı yaptıktan sonra yolda rahat rahat gidebiliyordum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:33 ----------
Araştırırken vtr 250 diye bi motora rastladım tam hoşuma giden motoru buldum derken türkiyede satılmadığını öğrendim :(
-
24 Haziran 2014, 17:58
Sahibindene bakarsanız ikinci elleri mevcur hocam 10 bin civarı.
-
24 Haziran 2014, 18:43
Vtr 250 Türkiyede çok az satıldı, bu yüzden temizini bulmak çok zor, temizine zaten okkalı fiyat istiyorlar. O yüzden Vtr nin pek üstünde durmayın.
Eğer Cbf nin konfor olarak yetersiz olduğunu düşünüyorsanız, fazla bir seçeneğiniz yok, ben direk inazuma diyorum.
Toprak yol konusuna gelince, bilmiyorum ama Pirelli MT 60 RS Corsa lastiklerin inazumaya uygun ölçüde olanı varsa, stabilize yolda da asfaltta da tam aradığınız motora dönüşecektir.
-
25 Haziran 2014, 09:18
Blackeagletr adlı üyeden alıntı
Vtr 250 Türkiyede çok az satıldı, bu yüzden temizini bulmak çok zor, temizine zaten okkalı fiyat istiyorlar. O yüzden Vtr nin pek üstünde durmayın.
Eğer Cbf nin konfor olarak yetersiz olduğunu düşünüyorsanız, fazla bir seçeneğiniz yok, ben direk inazuma diyorum.
Toprak yol konusuna gelince, bilmiyorum ama Pirelli MT 60 RS Corsa lastiklerin inazumaya uygun ölçüde olanı varsa, stabilize yolda da asfaltta da tam aradığınız motora dönüşecektir.
Yani tek seçenek inazuma mı diyorsunuz ? Başka marka model tavsiyesi olan yok mu ? Bu sırada 11 bin tl dediysekte hepsini harcamaya gerek yok yani daha düşük fiyatlı modellerde olabilir.
-
25 Haziran 2014, 09:53
-
25 Haziran 2014, 11:16
Ikıncı el kle 500, Tenere,afrıca twın, transalp da bakılabilir.
-
25 Haziran 2014, 11:35
Ikıncı el kle 500, Tenere,afrıca twın, transalp da bakılabilir.
en mantıklısını arkadaş söylemiş zaten,bende KLE500 var,ister uzun yola çık,ister kısa mesafede kullan,trafiktede hantal değil,yakıt olarak'da diğerlerine göre ekonomik
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
25 Haziran 2014, 12:11
ozrace adlı üyeden alıntı
en mantıklısını arkadaş söylemiş zaten,bende KLE500 var,ister uzun yola çık,ister kısa mesafede kullan,trafiktede hantal değil,yakıt olarak'da diğerlerine göre ekonomik
Motosikletler güzel fakat temizini bulmak büyük sorun. temizinin de fiyatları beni aşıyor. Bu motorların yakıt tüketimi hakkında bilginiz var mı ?
-
25 Haziran 2014, 13:42
-
25 Haziran 2014, 16:35
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)