Reflektörlü ikaz yeleği ve trafikte'ki diyalog'lar :)
Reklamlar
-
23 Haziran 2014, 20:19
Felis Leo adlı üyeden alıntı
Yelek çok güzelmiş, nereden aldın bende almayı istiyorum.
Yeleği kırklareli yamaha bayisin'den aldım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:46 ----------
jemalizm adlı üyeden alıntı
bence yine de uyarmakta fayda var" ben polis değilim" diye, keza kanuni suç olabilir..
Pazar günü 2 vfr 800x , 1 bmw gs 800 ,1 cbf 600 trafik polisleri yan yana çekmişler kontrol yapıyorlardı. Malum kırkpınar'ın son günü olmasın'dan dolayı protokol ve uygulama'lar çok sıkıydı. Bende vfr'leri incelemek için yanların'da durdum onlar'da bi şaşırdı sonra ben vfr'yi incelerken polisler'de nc 750'yi incelemeye başladılar.Yaklaşık 1 saat'e yakın muhabbet ettik (bu arada vfr ve bmw'nin sürücüleri nc ile test'e çıktılar) polislere'de anlattım trafikte'ki diyalogları güldüler. Boşver polis zannetsin'ler senin için daha iyi en azından yolda sıkıştırmazlar yol verirler dedi'ler. Hatta bitanesi gerçekten çok dikkat çekiyor yelek, benim fikrim bu yelekleri zorunlu kılsalar olur dedi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------
ilkerabi adlı üyeden alıntı
Sade yelekle olsa yelek var ammaaaa...
Motor beyaz değil, 700 lük de değil, 250 lik de değil.. Kırmızıııı.
Diğer giyim kuşam da YUNUS takımlarına benziyor.
Serdar bi kırmızı-mavi çakar taktı mı istediği kavşakta keser trafiği valla..!
Kavşağın bi tarafında sen dur diğer tarafın'da ben durayım. Bakalım trafik şube'yi kaç dakika'da yanımıza toplarız
Reklamlar
-
23 Haziran 2014, 20:50
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sarhoşun biri reflektörlü yelek giydiğimde bana küfür etmişti.
Sonra yanına gidip derdin ne senin diye sorunca seni polis zannettim kardeş,alkol varda,bir anda korktum diye geri vites yapmıştı.
Birde uzun yolda kenara çekip dinlenmek için durduğumda diğer araçların birden yavaşlayıp,daha dikkatli geçtiklerine şahit olmuştum.
-
23 Haziran 2014, 21:14
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
Sarhoşun biri reflektörlü yelek giydiğimde bana küfür etmişti.
Sonra yanına gidip derdin ne senin diye sorunca seni polis zannettim kardeş,alkol varda,bir anda korktum diye geri vites yapmıştı.
Birde uzun yolda kenara çekip dinlenmek için durduğumda diğer araçların birden yavaşlayıp,daha dikkatli geçtiklerine şahit olmuştum.
Bende sol ayna'dan beni görüp yüzünde gereksiz bir tebessüm ile sağa yanaşıp yol verenlere hastayım
-
23 Haziran 2014, 21:18
serdar22 adlı üyeden alıntı
Yeleği kırklareli yamaha bayisin'den aldım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:46 ----------
Pazar günü 2 vfr 800x , 1 bmw gs 800 ,1 cbf 600 trafik polisleri yan yana çekmişler kontrol yapıyorlardı. Malum kırkpınar'ın son günü olmasın'dan dolayı protokol ve uygulama'lar çok sıkıydı. Bende vfr'leri incelemek için yanların'da durdum onlar'da bi şaşırdı
sonra ben vfr'yi incelerken polisler'de nc 750'yi incelemeye başladılar.Yaklaşık 1 saat'e yakın muhabbet ettik (bu arada vfr ve bmw'nin sürücüleri nc ile test'e çıktılar) polislere'de anlattım trafikte'ki diyalogları güldüler. Boşver polis zannetsin'ler senin için daha iyi en azından yolda sıkıştırmazlar yol verirler dedi'ler. Hatta bitanesi gerçekten çok dikkat çekiyor yelek, benim fikrim bu yelekleri zorunlu kılsalar olur dedi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------
Kavşağın bi tarafında sen dur diğer tarafın'da ben durayım. Bakalım trafik şube'yi kaç dakika'da yanımıza toplarız
O polisleri her sabah görüyorum motorla gelirsem. Hiç biri kask takmıyor, bazen ışıkları da takmıyor.
Kavşakta durursak beni RUS'a benzetirler, ALMAN'a benzetirler, hatta kumarbaz'a benzetirler ama polis tipi yok hiç.
Epey bi zaman oyalanırız kavşakta..
4-5 kişi ihbar edecek.. 155 teki memur tip tip sorular soruyor, nerden anladın filan diycek şimdi..
(ben ihbar edince soruyolar: yaşı küçük çocuk direksiyonda araba sürüyor diyorum. Nerden anladın yaşının küçük olduğunu diyor. Karpuzla kelek kadar farklı ulan işte)
O zamana kadar 40-50 tane ceza rahat kesersin..
3-4 tanesi nakit verse..
Oh, yaptın kafayı..
-
23 Haziran 2014, 23:07
Mont ile yelek bedenleri aynımı?Yoksa yelek bedeni bir beden büyükmü? İnterneten sipariş vereceğim de.
-
23 Haziran 2014, 23:28
-
24 Haziran 2014, 00:27
Yelek bu beyler http://www.feyizoglu.com/Reflektif-M...i_47223.html#0 Ben muhabbete bittim hemen ediniyorum bundan
-
24 Haziran 2014, 00:36
"o ne ya öyle trafik polisi gibi, giymem ben bunu" demiştim arkadaşımda görünce :D,
Bu olayı hiç düşünmemişim ehehe alacağım bende
-
24 Haziran 2014, 00:47
25 tlye fuardan aldim ben armalari kendim yaptirdim.
-
24 Haziran 2014, 13:18
[QUOTE=kızılsakal;3380334]Mont ile yelek bedenleri aynımı?Yoksa yelek bedeni bir beden büyükmü? İnterneten sipariş vereceğim de.[/QUOTE
Bir beden büyük al mont'un üzerine giydiğinde rahat hareket edebilmen için.
-
24 Haziran 2014, 16:06
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
serdar22 adlı üyeden alıntı
Bende sol ayna'dan beni görüp yüzünde gereksiz bir tebessüm ile sağa yanaşıp yol verenlere hastayım
Onu bende yaşıyorum En azından görünürlük artıyor ve diğer araç sürücüleri polis zannedip daha temkinli hareket ediyor.
-
25 Haziran 2014, 00:19
yoğun trafikte bu şekilde ohh miss gibi çok rahat sürüyorum ne güzel yol açıyorlar kendimi emniyet kemeri takılmış araba sürücüsü gibi rahat ve güvenli hissediyorum azıcık da olsa.
-
25 Haziran 2014, 01:36
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)