Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT250R Fren ?

REKLAM ALANI
    Aziz4458 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Para biriktiriliyor YBR 125
    Selam. Hyosung almayı düşünüyorum hoşuma gidiyor fiyatıda uygun fakat araştırdım 2 3 kişiye sordum resmen dalga geçtiler motora binersin şekil var gazlarsın çok iyide gider ama sadece gidersin fren yok diyorlar bu konuda yardım edebilirmisiniz hyosung sahibi olanlar veya tecrübe yaşayan abilerim ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kahveisteyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr250r 2014
    Eski motorum Hyosung gt250 comet'ti. Kesinlikle çok güzel hızlanan ve gayet de güzel duran bir alet. Boyutları büyük ve manevrası sınırlı olduğu için yeni başlayanlara sıkıntı verir (bana da verdi). Ama tecrübeniz varsa ve servis dışında da tamir ettirebileceğiniz yerler varsa sizi üzmeyecek, frenleri bakımlıysa duracak bir alettir.
    Aziz4458 bunu beğendi.

izo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T 250 R
    Arkadasin hakli fren yok onde cift disk arkada tek disk fren var sen tutupta mahallr arasında 100 le gidip önüne aniden bi cisim ciktiginda 1 metre icinde durmasini istersen evet fren yok yada otobanda yüksek hizlarda aniden durmasini istersen evet yine fren yok bir abs fren kadar saglam tutmasada fren yapmak sürücüye bagladir sen motoru kullanimde sadece arka fren o motoru durdursun istiyorsan fren falan bulamazsin...

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu eski model bakımsız bir GT 250 R testini yapmıştı.Oradaki motosiklet çok kötü durumdaydı.O test videosunu izleyen ama bir kere bile GT 250 R ın üstüne binmemiş tipler böyle saçma sapan yorumlar yapabiliyor.Ben 2013 modelini kullandım frenleri gayet güzel tutuyordu.Frenlerden yana şüphen olmasın.

Motosikleti
    HONDA CBR 600
    Bu motor hakkında hep sunu söylüyorum 250 cc içinde alınabilecek en uygun motorlardan bir tanesi ama sifirini alcaksin ikinci el değil frenlere gelirsek gayet iyi yeterli derecede ama fren yapmayi bilmiyorsan benim gibi kafa kafaya arabaya girer iki ay topallarsin :-)

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    20 tl lik balata ile hiçbir motor durmaz.
    İyi balata temiz hidrolik sıvısı ve güzel lastik ile gayet başarılı frenleri var. Bunlara dikkat ederseniz gittiği gibi duruyor.

kadango - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 8 - MT-07
    Milletin böyle demesinin sebebi büyük oranda AEA'nın yaptığı testte özellikle buna vurgu yapmasıydı fakat vurgu yaptığı ve halihazırda mevcut diğer durum test ettiği motosikletin sıfır değil kullanıcısından olması yani bakımsız olabileceği durumunu aklına getirmesi gerekir ki millet orayı göz ardı ediyor bu şekilde. Kaldı Barkın Aksoy da motosikletin bakımsız olabileceğini ve bu sebeple bunu dediğini ayrıca sahibi de motosikletin bakımsız olduğunu teyit ediyor. Milletimiz kraldan çok kralcılığı, çok bilmişliği, her duyduğunu sorgulamadan ağzına pelesenk etmeyi çok sever. Ben frenlerini test edecek kadar uzun süreli binmedim fakat birçok kullanıcıdan aldığım ortak yorum emsallerinden pek geri kalır yanı olmadığı şeklinde bu konuda. Şimdi burada bir dünya tantana dönecek, en iyisi git bir yerden bul test et edebiliyorsan için rahatlasın.

Motosikleti
    hyosung gt 650 naked
    22 bin kilometre bir fiil kullandım 2008 model comet modelini tamam şimdi bu arabaya girdim dediğim yerde bile kompresör yardımı ile durdum kim demişse gercekten hyo yu bilmiyo bence senin araştırman gereken başka bir konuda istanbulda hangi ustaya gedilir olmalı

copycat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 CF 650MT- 2023 Peugeot Django
    2006 model gtr ı 2 yıl kadar kullandım. enjektörsüz beyinsiz versiyondu. motorun en iyi şeyi neydi dersen fren olarak hatırlıyorum. marka takıntısı olanlara kesinlikle kulak verme. dengeli ve yola da iyi oturan bir motor. yalnız o zaman üzerindeki akü kalem pil kalitesindeydi onu değiştirmek icap eder.

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    2 gün önce yaklaşık 3-4 dakika bomboş bir yolda sevgili Enes arkadaşımın hyosungunu kullandım, frenlemelerde hiç problem yaşamadım. 250km CBR 125 ve ortalama 70kmde r125 tecrübem var, ben hiç bir fark görmedim. Zaten aklımda kullanırken "fren tutmuyor" diye bir ön yargımda yoktu. Şimdi konuyu görünce "ya ben böyle bir problem yaşadım mı?" diye sordum, hayır yaşamadım.

ramcixx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 - cbr250 - cbf1000 - f650gs - cbf600
    Bu motorun fabrikasyonda fren özelliği yok. İstersen taktırabilirsin.

copycat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 CF 650MT- 2023 Peugeot Django
    bu motorda fren problemi asla yok da şanzımanı çok zordur onu unutma. özellikle boş vitesi arayarak bulursun. onun dışında cbr 250 ile kıyaslanamaz. duruşu yola oturuşu kesinlikle daha iyidir.

enxdesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1198SP - "biradam binRR"
    Eğer motorla durduğun yerde boşa almaya çalışırsan "özellikle motor sıcakken" boş vites biraz zor bulunuyor. Fakat bu her motorda böyle genel olarak.

Mesela ışıklarda durmadan 1-2 saniye önce boşa almış olursanız zerre sorun yaşamazsınız. İşin raconuda budur zaten.

Fren konusunda ise balatalar yeniyse hiç bir problem yok. Ki ön zaten çift disk. Eğer bu arkadaşların hondaya iyi duruyor ama hyosung durmuyor diyorsa onları facebook arkadaşlık listenden bile çıkartabilirsin.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)