merhaba arkadaslar ben kanunı bs 100 le kırklarelı den ıstanbula gıtmek ıstıyorum acaba sıkıntı yasarmıyım motun bakımlarını yaptırdım cesaret edemıyorum ufak motor oldugu ıcın tırlardan cekınıyorum
merhaba arkadaslar ben kanunı bs 100 le kırklarelı den ıstanbula gıtmek ıstıyorum acaba sıkıntı yasarmıyım motun bakımlarını yaptırdım cesaret edemıyorum ufak motor oldugu ıcın tırlardan cekınıyorum
dişliler uygunsa 80in altına inmeden yol alabilirsin. max hızı kaç ve 4 vites mi?
Çok dikkatli olursa gidersin , tır ların işi gücü yok seni sıkışmaz hepsi o. çocugu degıl . Türbülans a girme yeter
kanuninin 100 cupiyla 30 km gittim gozlerim haric heryerim uyustuydu
bu video faydalı olur diye düşünüyorum.şehirler arası uluslar arası tır veya kamyonlardan değil de sarı damperlilerden çekinmek lazım.
otoban kullanırsan gişelerde veya yoğun trafikte bil ki sağ önünü pek göremezler. o bölgede fazla kalma.
daha yavaş bir rota için saray, çatalca, büyükçekmece üzerinden gelebilirsin.
http://www.altinelbiseliadam.com/agir-vasita-sollamak/
Yorucu olacağı kesin ama az önce başka bir başlıktada aynısını savundum eğer amaç motor sürüp o zevki o heyecanı taşımaksa bu endişeler yersiz. Forumda da var mesela CBR125 le dağ bayır taş toprak gezen arkadaşlar geçen mesela bir yazı okumuştum internette yanlış olmasın çok eski 10 beygir civarı bir motorla amerikayı baştan sona gezen bir amcanın hikayesi anlatmak istediğim bu yani.
"The Ultimate Riding Machine"
yedek bujini al çık
tesekkurler tavsıyenız ıcın ızledım daha dıkkatlı olucam bundan sonra
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)