hangisini alırsan al belli bir süreçten sonra illaki bir üstünü isteyeceksin.bunun sonu yok.dilerim herkes hayalindeki motorun sahibi olur.
Fırat ; olum sonunu hiç iyi görmüyorum
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Ü.B.D.E.H. manyağı olmak üzereyim bi çare yokmu?
Para mara kalmadı dimi kutucuk?.. Sen daha düşüne dur....Hatta biraz daha düşünedur yaşlanacan....
Bu seferde ayazda kalacan...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Para mara yok hala, yayayız CRB alacak param oldu bir ara, sonra terslikler oldu, gitti o para da... Mobilete bile razıyım şu an...
Keşke üzerine biraz daha ekleyip de...
başka motor alayım diye düşünmedin ya, çok güzel oldu o...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
üzerine biraz daha koydunmu
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Yaklaşım açıklama güzel tam bir kısır döngü anliycağınız. Şu anda param yok ama olsa mantıgına vurunca aynı bu tablo cıkıyor.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
22 bin liraya 1000 rr, yada 32 000 e hayabusa alma, üste 24 bin lira daha koy gold wing al, muhahahaha
tam makara olmuş bu yauv.
scooter alacak arkadaşlara buradan önerim üzerine 150bin ytl daha ekleyin mtt y2k türbin motorlu motosiklet alın derim. daha iyi gidiyo hem. 400 km falan yapıyo. ekle biraz daha üstüne, sonra.hmm. ekle işte biraz daha ekle daha iyi ekleyince güzel oluyo.
görüldüğü üzre son seviye, şizofren öncesi ÜBDEH vakasıyım
dialog devam ediyor:
s:şimdi hayabusamı alayım?
c:gerek yok alma sen ya
Orgazma Dudak Büktürür
On numara tespit. bende forumlardaki bu hastalığa hasta oluyordum..
yıllarca para biriktirmişim. dolmuşa binmemişim belediye otobüsüne binmişim. kafeye değil belediye parkına oturmuşum sırf motor alacağım diye. alacağım artık kafaya koymuşum. adam yazıyor 500 daha koy. kolay mı be...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)