Her hafta zammı olur arkadas.
Motoru yokus asagi veya belli bir hiza ulastiktan sonra boşa alarak sürsek benzinden tasarruf edelirmi?
Motora herhangi bir zarari varmi ?
Artik alternatif biseylere itiyorlar insanı itogluitler.
Her hafta zammı olur arkadas.
Motoru yokus asagi veya belli bir hiza ulastiktan sonra boşa alarak sürsek benzinden tasarruf edelirmi?
Motora herhangi bir zarari varmi ?
Artik alternatif biseylere itiyorlar insanı itogluitler.
bir konuda boşa almak daha fazla benzin tüketiyor diye okumuştum alternatif çözüm pisiklet
Aynen kardeş , allahtan az yakıyo benim canavar :d
En sonunda lpg taktıracam başka çare yok
Dizel motor teknolojisine geçeceğiz sayelerinde.
http://i.imgur.com/lnCsBIM.gif
Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.
halk örgütlenip protesto etmedikten sonra bu ülkeden bi halt olmaz benzin 10 lira olsa sesini çıkarmayacak yüzde 50 lik kitle var
Behey gafiller;
kişibaşına 12 bin dolar düşüyo gene şikayet ediyonuz.
Bak üçüncü hava alanını yapıyoz, bin uçağa git nereye istersen nankör...
Oy verenleri saygıyla selamlıyor ve alkışlıyorum.
fazla uzağa giderseniz çok yakar. Binin motora AVM ye gidin işte benzini pahalılaştıranlar bunu istiyor
Motoru 2. vites hariç 3-4-5-6 viteslerden debriyaja basıp 5ten 4 e alıp debriyajı biraz salıp bu sekilde boşa kadar indirmek motoru mahveder. Yapmayın. Benzin tasarrufu istiyorsanız 600den 125ccye geçceksiniz. Veya 6vites 3-4 bin devir 40-50 ile gidiceksiniz ;)
Boşa inene kadar vereceğiniz hasarın yanında boşta uzun mesafe gitmek de motora zarar verecektir. Ayrıca enjeksiyonlu motorlar viteste olup gaz vermediğinizde yani kendi halinde giderken yakıt tüketmezler. Devirli kullanmak en ekonomiğidir, düşük tutmak için motorun yemediği yerde de üst viteste ısrarcı olmayın, hem motora zarar hem de daha çok yakar.
1 kişi bile yazmamış arkadaşlar benzin zamlarını protesto amaçlı toplanalım diye.Bize müstak inşallah 20 lira olur litresi
motosikletlere lpg takılmalı artık ;)
her benzin zammından sonra böyle bir muhabbet dönüyor foruma ilk girdiğimde benzin 3 tl ye yaklaşmıştı.yine protesto edelim deniyordu hala daha edeceğiz. bir kere hatırlıyorum bir günlük benzin almama boykotu vardı.
sadece motorcular değil, şoförler odası otomobil klüpleri, kimse yanaşmıyor protestoya.
vosvosçular protesto etti benim bildiğim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)