Bugün eve gelmiş ceza makbuzu...
1. köprüde şerit ihlali yapmışım, ne yani bunlar bizi o sıcakta adım adım araba aralarında gidelim mi istiyorlar???
Yazık...
Para lazımsa yemeselerdi o kadar...
Bugün eve gelmiş ceza makbuzu...
1. köprüde şerit ihlali yapmışım, ne yani bunlar bizi o sıcakta adım adım araba aralarında gidelim mi istiyorlar???
Yazık...
Para lazımsa yemeselerdi o kadar...
Geçmiş olsun irab bunlar kolay kasayı nasıl doldururz taktikleri
Konuyu netleştirmek için soruyorum.
Emniyet şeridine girdiniz diye mi?
Yoksa giden,duran araçların arasından(beyaz şeritler üzerinden)gittiniz diye mi ceza yediniz?
Eğer ikinci sebepten ceza yediyseniz bundan sonra çok dikkat etmemiz gerekecek.
Maalesef çok kötü olmuş.
Emniyet şeridinden gittiğim için.............................................. ..
Hayır orası değil, tutanakta 01 Karayolu Kısıklı diyor
Geçtğim saatte tutuyor, bu polisler kafayı yemiş resmen, toptan delirmişler...
Arkadaslar gecen hafta kopruye yaklasirken polis cevirdi benide emniyet seridini kullanmayin uygulama var heran ceza gelebilir diye bu konuyuda gecen hafta acmisti bi arkadas uygulama devam edioyo yani sasirmayin
Asgari ücrete 45 tl zam yaptılar, o kayıplarını çıkarmaları lazım
Geçmiş olsun arkadaşım dün banada geldi. benimkisi daha da saçma...
Ceza Sebebi: Kavşaklara yaklaşırken kavşaktaki şartlara uyacak şekilde yavaşlamamak ...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...i-olur-mu.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:45 ----------
Bir de ceza dün geldi dediniz. Cezanın kesilme tarihi kaç acaba? Eğer On günden fazla geçtiyse itiraz direk iptal ettirebiliyorsunuz.
Yok geçmemiş ne yazıkki O kadar yazdıktan sonra o aptallığı yapmazlar
Ama bu polislere rastlarsam köprü yolunda, hiç korkmam 2 çift lafım var adilere...
özürlü bi fahri trafik müfettişi de yazmış olabilir hemen polise taş atmayın. ben bazılarıyla konuştuğumda günde 5-6 tane ceza yazdıklarını söylediler. özellikle kaldırımlara park eden motorlara gıcıklarmış heralde motorcularla kötü anıları var hepsinin.
Artık yine polisleri sokağa dökerler ,maliye ile birlikte para yok kasada toplayıp gelin diye!
Banda köprüde ceza geldi, dün dikkat ettim o emniyet şeridinde motora yaslanmış bekleyen polisler varya ellerinde makbuz gelene gidene bi şeyler yazıyorlar, 5 aydır köprüyü kullanıyorum plakasız motosikletler, kasksız artçılar hiç bir poliste tık yok bizim plaka açıkya yazın yollayın, kör tuttuğunu öpermiş misali.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)