Ara boru sesi değiştirir mi ?
Reklamlar
-
20 Haziran 2014, 02:39
Merhaba arkadaşlar, ebaydan 600RR motorum için egzoz sipariş verdim. Adama sorduğumda ara borusuz sadece susturucu tüp kargoladığını söyledi. Kendi ara boruna takarsın dedi. Fakat benim ara borum bu egzozun sesini değiştirir mi ? Ara borunun sese etkisi olur mu ? Ara borusu yoksa neden 2005-2006 diye motor modeli belirtmiş bu adam egzoz için. Bir çok egzozcu ara borunun sesi değiştireceğini söylediği için ikinci el tüpler almadım ara boruları yok diye. Bunlar sadece boru mu yoksa egzoza özel sesi veren etkileri var mı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------
Arkadaşlar konu hakkında fikri olan birisi bana bilgi versin rica ediyorum ona göre egzozu iade etmeyi düşünüyorum.
Reklamlar
-
20 Haziran 2014, 16:11
Ara borunun hiçbir etkisi ve sese etkisi veya değiştirmesi olmaz.Kendi ara borusuyla veya başka ara boruyla ses susturucudan çıkacağı için hiçbir fark yapmaz.
-
20 Haziran 2014, 16:14
bassturbin adlı üyeden alıntı
Ara borunun hiçbir etkisi ve sese etkisi veya değiştirmesi olmaz.Kendi ara borusuyla veya başka ara boruyla ses susturucudan çıkacağı için hiçbir fark yapmaz.
Çok sağol aradığım cevap buydu. Bazı egzozcular ara boru etkliler v.s diyince moralim bozuldu. Çok teşekkürler. Birde katalitör iptali yaparım oo süper :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)