Öncelikle bu forumu bir süredir takip etmekteyim. Paylaşımlar sohbetler vs. çok hoşuma gittiğinden kayıt olma ihtiyacı duydum. Uzun süredir motor merakım vardı fakat Nasip olmadı. Nasip olursa 1-2 Hafta içinde motor almak istiyorum.
Hayalim olan Chopper tarzı motorlardan almayı düşünüyorum.
Öncelikle yaşım 21 boy 1.75-80 kilo 75 chopper tarzı motorlarda sıkıntı yaşar mıyım ?
Daha önce vitesli motor hiç sürmedim. Aldıktan sonra trafiğe kapalı bir yerde 1-2 hafta çalışma yapıp daha sonra ehliyete yazılmayı düşünüyorum.
Motorda aradığım özellik bana göre motordan keyif almak lazım aşırı hız sevmeyen biriyim. Konfor ve tarz bana yeterli gelecektir.
Uzun yola fazla çıkmayı düşünmüyorum şimdilik iyi bir eğitimden sonra belki düşünebilirim. İlk aşamalarda yaklaşık git gel 20-30 km lik yolda kullanmayı düşünüyorum.
Bütçe olarak 2.5-3 bin TL ayırabiliyorum. 2. el almayı düşünüyorum malum sıfır alıp içim acıyacağına 2. el alırım en azından içim acımaz.
Düşüncelerinizi yardımlarınızı bekliyorum. Ayrıca normal ideal bir Koruma takım (Kask Mont vs.) fiyatı hakkında ve ehliyet masrafları hakkında bilginiz varsa esirgemeyiniz.
Herkese iyi Forumlar teşekkür ederim.