Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Acemi yardım bekliyor :)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    150 MR Vulture
    ortamxx çin malı illaki sıkıntıları olacak beni aşırı üzmesin yeter. Ekiplanmara bütçeyi ayırdım zaten önceliğim güvenlik tabi ki motorun şeklinden önce sağlığım gelir. yaklaşık 3 ay Ankaradayım daha sonra Bartına geçeceğim. Ehliyetsiz yakalanmam çok çok düşük ihtimal ki trafiğe çıkmayı düşünmüyorum ehliyet alana kadar bir de sakin bir muhitte oturuyoruz aşırı bir trafik ve trafik polisi olmuyor.
    vladimir tabi ki öyle illaki motor hakkında yeni bilgiler pratikler öğrenince farklı tarzlara yönelme olacaktır. Commonder motorlar rahatsız gibi geliyor bana görünüşte denemedim ama sanki 50-100 km yol yapınca bel felan ağrıtacak cinsten gibi görüyorum. 150 cc likler sıkıntı yaşıyormuş heralde 100 ü felan ancak görüyormuş titremesi artıyormuş 100 e yaklaştıkca buda tabiki can sıkıcı bir durum şimdi olmasada diğer sezonda ister istemez kendimi geliştireceğimden motor olumsuz etkileyebilir ki değiştirme imkanımda düşük olur. Ekiplanlara yaklaşık zaten 1000 tl ayırdım o yüzden motor bütçem düştü. Önce güvenlik tabiki. İdare edecek kadar olsa yeter motor ama commonder tarzı motorlar ilk etapta sıkıntılı gibi geliyor onlara alıştıktan sonra hıza göz dikmek istemiyorum keyfini çıkardıktan sonra ilerde neden olmasın
    [COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:49 ----------

Herkese Teşekkür ederim. sayenizde karar aşamasına yaklaştım internetten ararştımalarım hem 2. el piyasası ve parça konusunda mct250 birde 2. el piyasasında sıkça karşılaştığım ve aşırı bir şikayetlenme olmayan skygo 250 arasında gidip geliyorum 250cc lik çift silindir motor almaya karar verdim en azından 150 likleri eledim kanuni parça fiyatlarından dolayı onuda eledim ramzey qm 250 de çoğu kişi çabuk çöküyor yıpranıyor diyor haklı gibiler netten baktığım ilanlarda çok yıpranmış duruyorlar halbuki o modeldeki bi mct 250 skygoo yanında sıfır gibi duruyor gerçi kullanana göre de değişeceğinden en son seçeneğim olarak da ramzeyi tutuyorum. Düşüncelerimde yanlış dediğiniz bir yer varsa lütfen yorum atmaktan çekinmeyiniz teşekkür ederim şimdiden..
    Acemi Birliğine Yeni Üye ..
    150 MR VULTURE

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    vladimir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr500r
    Moto kurye arkadaşlarımız bir günde yüzlerce kilometre yol yapıyorlar cbf -ybr gibi motorlarla, rahatsız motor olduklarını düşünmüyorum ayrıca 100 km gibi suratlerde beraberce trafikte seyrediyoruz ki 800cc bir motor kullanıyorum. Hız konusunda da gayet yeterliler. Chopper türü motorlar yere yakındır ve arka amortisörlerinin yerleşimi nedeniyle çukur geçişlerinde bel bölgesine daha fazla rahatsızlık verirler.

Motosikleti
    mondial mct 250 2006 mondial mc honda 125 titan
    ben mct 250 kullanıyorum oldukça memnunum arka süspansiyonları hidrolik ve ön maşada hidrolik hangi yolda gidersen git sürücüsünü yormuyor ben 130 kilometreyi gördüm ve çok rahat hızlanıyor bayır çıkarkende performansı çok iyi ama temizini bulmalısın ben aradım ve buldum ALLAH sana daha iyilerini nasib etsin inşallah.istiyorsan sana satabilirimde daha 5900 kilometrede tel 0532 6178487 hayırlı cumalar.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)