Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

LİFAN Emisol LF150-2 mi yoksa KUBA Pars mı karar veremiyorum. Yardım lütfen

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Henüz yok
    İlk defa motor alacağım ve motor işinden pek anlamıyorum. İki model arasında kaldım lifan emisol 150 cc ve Kuba Pars 150 cc Görünüşe göre Küba çok daha güzel ama lifan daha fazla tutuluyor. Kuba nın servisine gittim pek Pars ı övmedi Lifana gittim Emisol 150 yi öv öv bitiremedi ve doğal olarak lifan daha makul geldi ama iste Kuba Pars beni al beni al diye bağırıyor. Hangisi sağlam, kaliteli ,az yakar çok kaçar ,ikinci el piyasaları nelerdir satarken sorun yaşarmıyım ,bakım maliyetleri nelerdir, hangisinde sorun yaşarım aldıktan sonra hic bilmiyorum.
    Bu motorları kullanan arkadaşlardan yardım alabilirsem sevinirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    lawyer_16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    2 motoru da kullanmadım ama bugün cb 125 ace'yi satsam kesinlikle lifan alırdım. bu forumdaki yorumları okursan hak vereceksin.
    ilhan78 bunu beğendi.

Motosikleti
    Henüz yok
    Öncelikle Tesekkur ederim cevabın için. Lifanın Emisol 150 yi mi kullandın yoksa başka bir motorunumu kullandın.

lawyer_16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    lf 250 b chopper modelini kullandım ve bugün chopper alsam da commuter alsam da cross alsam da lifanı tercih ederim. hem ucuz hem kaliteli. kuba bir marka değil, gaziantepte montaj yapan bir şirkettir. lifan ise çinin en iyi motor markalarından birisidir. bu konuda benden daha bilgili arkadaşlar da var forumda. boşlukları yada hataları düzeltirler

Motosikleti
    Henüz yok
    Evt kesinlikle Lifan alacağım. Bütün oklar Lifan ı gösteriyor.

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    -Çok kısada olsa Lifan kullandım 10 km kadar.
    -Motorda titreşim yok denecek kadar az hissetmiyorsun.
    -Oturuş pozisyonu rahat.
    -Vites göstergesi var.
    -Motoru Honda cbf 150 ile benzer diyenler var yani cbf 150nin parçalarıda oluyormuş diye duydum.
    -Motor en yüksek deviri düşük torkta iken veriyordu sanırım gerçekten torku çok iyi aletin bastın mı gitmem demiyor.
    -Son hızı merak edersen 100-110 km/h zaten 120 ibre var.
    -Farları, aydınlatmaları ben beğendim gerçekten güzel yapmışlar.
    -Motor cılız değil kalıplı.
    -Servisi hakkında pek bilgim yok ama zaten genellikle servise gerek olmuyor bence çünkü garanti sadece sözde var yoksa pek garantilik bir durum olmuyor motorda sorun olsa bile kullanıcı hatası vs deniyor.
    -Son olarak motordan performans beklersen düzenli olarak yağını değiştirmen lazım kaliteli marka ile değiştirirsen dahada iyi olur.
    Hayırlısı olsun )
    ilhan78 bunu beğendi.

sadeceo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    Her iki motosikletide kullanmadım.

Ancak marka olarak cevap verdiğimde lifan diyorum.

Çin malı malum kalite olarakda ayrılıyor.Lifan ilk sıralarda geliyor.

Şuanki motorumu almadan önce bende araştırma yaptım.Araştırmalarım arasında lifan emisol başlarda idi.
    ilhan78 bunu beğendi.

Motosikleti
    Henüz yok
    Arkadaşlar yardımınız için teşekkür ederim. Bugün lifan bayiine tekrar gittim ve alıcı gözle tekrar baktım ve kesin kararı verdim. Kesinlikle Lifan Emisol u alacağim. 1 hafta dır yolda sokakta gördüğüm tüm motorların markalarına bakıyorum en fazla Lifan gördüm ve bu demektir ki 2 el piyasasında var. Hem sağlamki müşteri memnuniyeti varki bu kadar satıyor ve tutuluyor.

şikayet sitelerini bi incele vazgeçersin bu markalardan.. Honda yamaha suzuki vs neden pahalı.. Cevap ortada servis motoru över çünkü çok görüşeceğinizi bilir.. 2 ay içinde kanki olursun

Motosikleti
    Henüz yok
    Bu ilk alacağim motora 1 1.5 sene kadar binip acemiligi atıp satmayı ve ardından ikinci motor olarak ye Dealim roadstar 250 veya Bajaj Bulsar 250 Ns almayı planlıyorum. Veya Honda da olabilir. Önemli olan acemiği atabilmek.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)