Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yolda önüme köpek çıkması

REKLAM ALANI

Şileden dönüyoruz 5 motosiklet hava kararmaya yakın bilmediğim köyiçi yollar 70-80 le gidiyoruz aniden önüme köpek çıktı bi an frene basayım dedim ama faydası olmayacaktı köpek ikiye ayrıldı inanılmaz üzüldüm ama biraz acemi olsam yada panik yapmış olsam bugün forumda olmayacaktım. Motosiklet kullanıcısı olarak her an dikkatli olmamız gerekiyor önümüze ne çıkacağı belli değil. Tekeriniz düz bassın arkadaşlar...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Nasıl köpek 2ye ayrıldı? Siz o hızla köpeğe ortadan çarpıp hiç birşey olmadan dümdüz nasıl devam ettiniz yola ? Allah korusun olur böyle birşey olursa yani motor nasıl tepki falan veriyor detaylı yazarmısınız.
    berkaye ve empa bunu beğendiler.

berkaye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLX
    Alıntı Uykusuzcorap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nasıl köpek 2ye ayrıldı? Siz o hızla köpeğe ortadan çarpıp hiç birşey olmadan dümdüz nasıl devam ettiniz yola ? Allah korusun olur böyle birşey olursa yani motor nasıl tepki falan veriyor detaylı yazarmısınız.
    +1 bende merak ettim. ?
    empa bunu beğendi.
    - Ayağımız kick starta değer değmez, gözümüz dağlara çevrilir.

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dragstarın altında pestil mi oldu olayı anlamadım

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun. Köpek ikiye ayrıldı derken ?

Motosikleti
    hyosung gv 250
    köpekler erkek ve dişi olarak ikiye ayrılır. ancak kaç km hızla köyiçi yollarda gidiyordunuz ki köpek cismen ikiye ayrıldı?
    Uykusuzcorap ve berkaye bunu beğendiler.

Dragstar klasikle giderken bi anda önüme çıktı ön lastik ikiye ayırdı hayvanı sol tarafımdan kafa tarafı geçti arka lastiğe bişey kalmadı bile, motosiklet çok sendelemedi ama sıkıca tuttum gidonu. Köyiçi yol dediğim şilenin otoban kısmı değil virajı bol iç tarafında bir yoldan döndük oraları çok bilmiyorum. Tabelanın birinde Acıbadem yazdığını hatırlıyorum , Insan kötü hissediyor inş kimsenin başına gelmez devrilmediğim için çok şanslıyım galiba

Trasabaglar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache rtr 150
    dragstarla fazla bi kaçış manevrası yapamazdın bence zaten inşallah inip çöpe atmışsındır hayvanın ölüsünü o şekilde yolda bırakmasaydın

Alıntı Trasabaglar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dragstarla fazla bi kaçış manevrası yapamazdın bence zaten inşallah inip çöpe atmışsındır hayvanın ölüsünü o şekilde yolda bırakmasaydın
    Kulüple birlikte sürüyordum yol kaptanına işaretle biraz ilerde durduk olayın şokundan, geride dönmedik biri arıza çıkartır falan diye düşünen oldu aramızdan üzülerek söylüyorum öylece kaldı yolun ortasında

Motosikleti
    Xciting25Ori - SYM WOLF - Xmax400 - NC750D integra
    Böyle durumlarda canını kurtarmanın ve olayın şokuyla insan hiç bir şey yapamıyor, benzeri başıma geldi ama yoğun trafikteydim ben, geçmiş olsun..

HCMT07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vulcan S
    eçmiş olsun bir daha kazanız olmaz umarım...Tek başına kaza yapmak başka can almak başka ruh halinizi anlıyorum.Allah beterinden saklasın...

forzaBJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 690 Enduro/SMC R
    geçmiş olsun..

şile yolu çile yolu olmaması için aman dikkat!
    http://www.motosiklet.net/forum/kaza...na-girmek.html

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    Geçmiş olsun,Allah hepimizi kazadan korusun her an herşey kazaya sebebiyet verebiliyor.

Motosikleti
    pcx
    hocam acıbadem değilde kadıköy olmasın

Alıntı çağhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam acıbadem değilde kadıköy olmasın
    O da olabilir

Ozanonur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Köpek yavru muydu? Çünkü ben traktörle köpeğin üstünden geçmiştim (toplamda 4 ton civarı bir yük) ama köpeğe bir şey olmamıştı. Baktım geçenlerde dolanıyordu oralarda.

Karachali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçen sene köyde Scooter ile kediye bi koymuştum kafa tam tur dönmüştü, üzüldüm tabi yavruları vardı, kediyi şanına yakışır şekilde defnettim, yavrularınında bakımınìda üstlenmiştim, onlarda baya büyümüş köye gidince görmüştüm.
    Blackeagletr ve dockerengin bunu beğendiler.

Alıntı Ozanonur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Köpek yavru muydu? Çünkü ben traktörle köpeğin üstünden geçmiştim (toplamda 4 ton civarı bir yük) ama köpeğe bir şey olmamıştı. Baktım geçenlerde dolanıyordu oralarda.
    Çok büyük değildi ama cok yavruda değildi umarım kimsenin başına gelmez bu şekilde kaza yapıp hayatını kaybeden kardeşlerimiz oluyor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)