Yolda önüme köpek çıkması
Reklamlar
-
18 Haziran 2014, 20:22
Şileden dönüyoruz 5 motosiklet hava kararmaya yakın bilmediğim köyiçi yollar 70-80 le gidiyoruz aniden önüme köpek çıktı bi an frene basayım dedim ama faydası olmayacaktı köpek ikiye ayrıldı inanılmaz üzüldüm ama biraz acemi olsam yada panik yapmış olsam bugün forumda olmayacaktım. Motosiklet kullanıcısı olarak her an dikkatli olmamız gerekiyor önümüze ne çıkacağı belli değil. Tekeriniz düz bassın arkadaşlar...
Reklamlar
-
18 Haziran 2014, 20:40
Nasıl köpek 2ye ayrıldı? Siz o hızla köpeğe ortadan çarpıp hiç birşey olmadan dümdüz nasıl devam ettiniz yola ? Allah korusun olur böyle birşey olursa yani motor nasıl tepki falan veriyor detaylı yazarmısınız.
-
18 Haziran 2014, 20:53
Uykusuzcorap adlı üyeden alıntı
Nasıl köpek 2ye ayrıldı? Siz o hızla köpeğe ortadan çarpıp hiç birşey olmadan dümdüz nasıl devam ettiniz yola ? Allah korusun olur böyle birşey olursa yani motor nasıl tepki falan veriyor detaylı yazarmısınız.
+1 bende merak ettim. ?
-
Ayağımız kick starta değer değmez, gözümüz dağlara çevrilir.
-
18 Haziran 2014, 20:55
dragstarın altında pestil mi oldu olayı anlamadım
-
18 Haziran 2014, 21:11
Geçmiş olsun. Köpek ikiye ayrıldı derken ?
-
18 Haziran 2014, 22:10
köpekler erkek ve dişi olarak ikiye ayrılır. ancak kaç km hızla köyiçi yollarda gidiyordunuz ki köpek cismen ikiye ayrıldı?
-
18 Haziran 2014, 22:26
Dragstar klasikle giderken bi anda önüme çıktı ön lastik ikiye ayırdı hayvanı sol tarafımdan kafa tarafı geçti arka lastiğe bişey kalmadı bile, motosiklet çok sendelemedi ama sıkıca tuttum gidonu. Köyiçi yol dediğim şilenin otoban kısmı değil virajı bol iç tarafında bir yoldan döndük oraları çok bilmiyorum. Tabelanın birinde Acıbadem yazdığını hatırlıyorum , Insan kötü hissediyor inş kimsenin başına gelmez devrilmediğim için çok şanslıyım galiba
-
18 Haziran 2014, 22:44
dragstarla fazla bi kaçış manevrası yapamazdın bence zaten inşallah inip çöpe atmışsındır hayvanın ölüsünü o şekilde yolda bırakmasaydın
-
18 Haziran 2014, 23:07
Trasabaglar adlı üyeden alıntı
dragstarla fazla bi kaçış manevrası yapamazdın bence zaten inşallah inip çöpe atmışsındır hayvanın ölüsünü o şekilde yolda bırakmasaydın
Kulüple birlikte sürüyordum yol kaptanına işaretle biraz ilerde durduk olayın şokundan, geride dönmedik biri arıza çıkartır falan diye düşünen oldu aramızdan üzülerek söylüyorum öylece kaldı yolun ortasında
-
18 Haziran 2014, 23:52
Böyle durumlarda canını kurtarmanın ve olayın şokuyla insan hiç bir şey yapamıyor, benzeri başıma geldi ama yoğun trafikteydim ben, geçmiş olsun..
-
19 Haziran 2014, 01:25
eçmiş olsun bir daha kazanız olmaz umarım...Tek başına kaza yapmak başka can almak başka ruh halinizi anlıyorum.Allah beterinden saklasın...
-
19 Haziran 2014, 02:55
geçmiş olsun..
şile yolu çile yolu olmaması için aman dikkat!
http://www.motosiklet.net/forum/kaza...na-girmek.html
-
19 Haziran 2014, 03:43
Geçmiş olsun,Allah hepimizi kazadan korusun her an herşey kazaya sebebiyet verebiliyor.
-
19 Haziran 2014, 12:13
hocam acıbadem değilde kadıköy olmasın
-
19 Haziran 2014, 15:20
çağhan adlı üyeden alıntı
hocam acıbadem değilde kadıköy olmasın
O da olabilir
-
19 Haziran 2014, 15:21
Köpek yavru muydu? Çünkü ben traktörle köpeğin üstünden geçmiştim (toplamda 4 ton civarı bir yük) ama köpeğe bir şey olmamıştı. Baktım geçenlerde dolanıyordu oralarda.
-
19 Haziran 2014, 15:34
Geçen sene köyde Scooter ile kediye bi koymuştum kafa tam tur dönmüştü, üzüldüm tabi yavruları vardı, kediyi şanına yakışır şekilde defnettim, yavrularınında bakımınìda üstlenmiştim, onlarda baya büyümüş köye gidince görmüştüm.
-
19 Haziran 2014, 18:11
Ozanonur adlı üyeden alıntı
Köpek yavru muydu? Çünkü ben traktörle köpeğin üstünden geçmiştim (toplamda 4 ton civarı bir yük) ama köpeğe bir şey olmamıştı. Baktım geçenlerde dolanıyordu oralarda.
Çok büyük değildi ama cok yavruda değildi umarım kimsenin başına gelmez bu şekilde kaza yapıp hayatını kaybeden kardeşlerimiz oluyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)