arkadaşlar bir kişi üzerine kaç motosiklet alabilir..ben 2 diye biliyorum ama vergi dairesi ile sonra başımıza bir iş gelmesin şu anda 2 tane motosiklet gözüküyor üstüme 3 ü alsam bişe olurmu..
arkadaşlar bir kişi üzerine kaç motosiklet alabilir..ben 2 diye biliyorum ama vergi dairesi ile sonra başımıza bir iş gelmesin şu anda 2 tane motosiklet gözüküyor üstüme 3 ü alsam bişe olurmu..
neden bir sayı sınırı olsun ki , istediğiniz kadar alabilrsiniz.
benim bildiğim 2 den sonra vergiye giriyor..vergiye tabi oluyorsun işletme açılmış gibi
Almaktan değil aldığını satarsan oluyor bahsettiğin olay.
Yanlış hatırlamıyorsam 3 tane alır 3'ünüde satarsan.
Onun haricinde istersen 10 tane alırsın kime ne ?
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
benim de bildiğim istediğin kadar alıp satarsın ammaaaaa; şimdi noterde soruyolar kasko bedeli nedir diye mesela bedeli 300 tl den aldığın motoru 500 tl bedel göstererek satarsan ve bu işlemi 3 seferden fazla yaparsan yıl içerisinde vergi dairesi hop sen bundan kar etmişsin gel azıcıkın buraya biraz diyo ve vergiye tabi oluyosunuz. sonrası uğraş dur
evet 3 ve daha fazla alır satarsanız devlet bu işin ticaretini yaptığınıza karar veriyo ve kesiyo vergiyi yoksa istediğin kadar motor sahibi olabilirsin sıkıntı olmaz..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)