Allahım ne enteresan insanlar var şu dünyada
Allahım ne enteresan insanlar var şu dünyada
Valla yapacak birşey olmuyor bazen, ben de 5 yıldır bekliyorum
2 Senedir iki işte çalışıyorum da yaşam, aile derken sıra gelmiyor bir türlü. Baktım elde avuçta pek birşey kalmıyor, en azından borçları bitirip kredi çekip alacağım. Başka şans yok malesef.
deli misin la..
hem tavsiye yorum istiyon sonra da atarlanıyon...
Herkes her istediğine ulaşamaz.
Sisteme isyan etmek yerine sistemin üstesinden gelmek en mantıklı çözüm yolu.
Şahsen ben öyle yapıyorum madem sistem bu ve değişmesi neredeyse imkansız o zaman siz değişin.
Konuyu da ne amaçla açtınız anlamadım ya neyse buradan bilmem kaç cc ss makineye binip lastik isteyen arkadaşa selam (Eğer buralardaysa alınmasın şakaydı )
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
vall ahocam bende yırtınıyorum almak ıcın ama yok arkadas cıkmıuyor cıkamıyro delı olacagım !
Kasksız gezen babam olsa yüzüne bakmam !
Bizim evde son lafı ben söylerim ' Peki Hanım'
crosslar pahalı değil 1000 1500 de bulunur
Herkese Verecek Bir Gülümüz Vardır Elbet; Yeterki Layık OLsuN.
Şu anda kullanmakta olduğum motosikleti almak bana sadece bir hayaldi.Ama insana o motosiklet için öle bir ilham geliyorki Tırnaklarım kırılana kadar çalıştım.Şimdi ise Allah'a şükürler olsun üstündeyim.Yani demek istedigim , ek iş yaparakta para kazanablirsin arkadaşım.Gerçekten insanın yapamıyacağı ,başaramıyacağı hiç birşey yok.Sen azmini inancını hiç bir zaman yitirme Yaratan biyerlerden mutlaka bir kapı açıyor.
seni çok iyi anlıyorum kardeşim bende senin gibiydim sabrettim yıllarca bir motorum olsun diye beni idare edecek bir mct motorum oldu ALLAH bunu nasib etti ilerde durumlar iyi olursa bir 250 gv hysong almayı istiyorum yaşım 44 sende sabret RABBİM sana japon motorları nasib etsin inşallah ALLAHAemanet ol.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)