Arkadaşlar Merhaba,
Şimdi kurstan mesaj geldi. Bakanlık işlemlerinin yetişmemesi nedeniyle bakanlık tarafından iptal edilmiştir diye.
Yine ertelendi motor sevdamız
Arkadaşlar Merhaba,
Şimdi kurstan mesaj geldi. Bakanlık işlemlerinin yetişmemesi nedeniyle bakanlık tarafından iptal edilmiştir diye.
Yine ertelendi motor sevdamız
geç olsun güç olmasın boşver
"The Ultimate Riding Machine"
http://www.gelisimsurucu.com/sinaviptali.pdf
Şöyle bir yazdı buldum. Meb yapmayacaksa kim yapacak acaba ?
Ya ben tüm planlarımı ona göre ayarladım iznimi aldım saçmalığa bak olur mu öyle şey ya gittikçe erteleniyor adamın sinirini bozuyorlar
Evet kursu aradım baya kafa karışmış neyın ne olacagı belli değil
Kafayı yemek üzereyeim resmen ehliyetsiz motor kullanmaya teşvik ediyorlar insanları saçma sapan bi mesaj atmışlar açıklama yok izah etmemişler hiç bir şeyi ben yaz bitmeden motor almak istiyordum gittim kask aldım kıyafet aldım bi dünya para harcadım bankadan kredi talebinde bulundum bayiyi aradım pazarlık yaptım ne olacak şimdi
canın sağolsun kardeşim oda olur takma kafana
Herkese Verecek Bir Gülümüz Vardır Elbet; Yeterki Layık OLsuN.
arkadaş nisanda yazıldı onada mesaj gitmiş temmuzda 5-6 sınav diye isyan ediyor
Ben şubat sonunda yazıldım kursa daha yeni 14 haziranda girdim sınava gerçekten insanı ehliyetsiz o kullanmaya teşvik ediyorlar insanı.
Nisan ayında kursa yazılmıştım. 17 Mayıs'taki sınavı "ilçe milli eğitimi fark ehliyeti sınavı açmadı" bahanesiyle kurs sahibinin işgüzarlığı sayesinde kaçırdım. (Sınav bulunduğum ilçede yapıldı. Bir kaç kurs aranıp tehid edildi.) 21 Haziranda kesin sınav olacağı belirtildi. Bu seferde milli eğitim yüzünden iptal oldu. Herhalde 3-4 aydır süregelen motor sevdam ehliyet alma sürecdi yüzünde yok olacak. Bu kadar yıpratılmaz insan.
ben nisan 25 te yazıldım 14 haziranda sınava girdim direksiyon sınavı hakkında bilgisi olan varmı
inş okadar yakındr kurs net bir bilgi vermiyor beelli değil deyip 5 yada 12 temmuz diyor
evet onlarada bilgi mebden gelecek anca bilmemeleri normal
Bende aradım kursu 1 saat önce hiçbir bilgileri yok henüz. Anlaşılan MEB kafasına göre oynuyor milletle :/
5-6 temmuza ertelenmiş diye bir dedikodu dolaşıyor ortalıkta konuyu güncel tutalım arkadaşlar herhangi birşey duyan bildirsin lütfen
martta b-a2 aldim rahatim :D
arkadaşlar bişey sorucam, b den a2 almak için yazılı sınava girilmiyo fakat harç parası ödeniyo muydu? Dönemi ne zaman biliyo musunuz?
Bir yanlışlık var arkadaşlar ben bugün girdim sınava il Samsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)