Ertelenen sınav hakkında kesin bir tarih bilgisi ulaşan var mı? Dedikleri gibi 5 temmuz tarihindemi olacak yoksa bir sonraki fark ehliyeti sınavına mı kalacağız?
Ertelenen sınav hakkında kesin bir tarih bilgisi ulaşan var mı? Dedikleri gibi 5 temmuz tarihindemi olacak yoksa bir sonraki fark ehliyeti sınavına mı kalacağız?
niye geçersiz sayılsın belki bizim yaşadığımız illerde iptal oldu sadece ?
Yok artık öyle olmuşsa gidip başka ilden ehliyet alayım o zaman İstanbulun keyfini yeterince bekliyoruz
yazılı veya direksiyon farketmez sonuçta 21haziranda sınava girmiş ama bir çok yerde lys dışındaki sınavlar iptal edildi
İstanbuldaki 5-6 temmuzda yapılması planlanan direksiyon sınavı 12-13 temmuza ertelnmiş. Telefona gelen mesaja göre ilçe milli eğitimin resmi yazısıymış.
Allah korusun bi de saçma sapan bi sebepten dolayı 12-13 temmuzdaki sınavdan kalırsak bittik demektir eylül ayını da geçer tahminimce bi sonraki sınav.
Şimdi 21 haziran yerine 12 temmuzdamı gireceğiz ondan kalırsam artık emekli olunca alırım motorumu
http://www.gelisimsurucu.com/sinaviptali.pdf
Arkadaşlar sınav tarihi tekrar değişmiş haberiniz olsun 5-6 temmuz a çekilmiş sınav zamanı tekrardan.
Amaçları ne anlamadım gitti ehliyet almayalım istiyorlar herhalde :@
Bana sınav geldi 5 6 temmuzda diye. 5 mi 6 mı acaba hep c.tesileri olurdu normalde.
Kesinleşti 5-6 temmuzda yapılacak sınav arkadaşlar şaşkınbakkal sürücü kursu'Nun sitesinden bakanlık kararını okuyabilirsiniz solda duyurular kısmında
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:21 ----------
http://www.caddeehliyet.com/?Page=2&id=20&Title=05-06-19-20-temmuz-2014-direksiyon-sinavi-hakkinda
Bu da linki
Altında olur yazıyor vali yardımcısı yazmış , eğer MEB yine ergen kızlık yapmaz ve karar değiştirmezse 5-6 Temmuz tarihinde yapılacak sınav , ve ben kursla konuştuğumda bana MEB e çok itiraz geldiğini her cepheden ve ertelememeye karar verdiklerini söylemişlerdi
Arkadaslar yazı açık ve net. Olacak mı olmayacak mı muhabbeti yersiz. Kimse keyfi düzen bozmaz.
sınav 5-6 temmuzda olucak istanbul genelinde sadece ertelenip duruyormuş bende 28 mayıs ta gircektım haziran geçti temmuz oldu hala yok motor aldım nasılsa ehliyet gelcek diye, ehliyetsiz geziyoruz :S
sınavnı geçseniz ne olacak yine bekliceksiniz çoğu yerde kart yok diye ehliyet vermiyorlar 2 arkadaşım da bekliyo hala
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)