Revit Tarmac Air mont aldım Göbek açıkta modası geçmedi dimi:)
-
18 Haziran 2014, 04:04
Montun arka kısmındaki çıt çıt pantolonun kemer geçen yerine takılıyor. Belin açılmamasına, kaza anında montun sıyrılmamasına yarıyor.
Reklamlar
-
18 Ağustos 2014, 12:03
Merhalar. Hangi beden aldınız acaba? Ben de mont arayışındayım 184 boy 115 kilo var ben dr hangisi olur bana kestiremiyorum
-
18 Ağustos 2014, 12:42
Bende revit tarmac kullanıyorum.
Boyum 1.85
Kilom 105.
Bir önceki motorum ve şuan kullandığım motorumun üzerinde giyinmiş halde 2 resmim var koyuyorum fikir açısından.
-
18 Ağustos 2014, 13:03
Tamam 1.93 ü anlarımda 123 kg nedir arkadaş
Fileli montla iki gece yol yaptım şuanda nezleyim gündüz iyide gece hava serinleyince çekilmiyor kenarda en azından bir rüzgarlık bulundurmakta fayda var.
-
18 Ağustos 2014, 23:53
m3hm3tozc4n adlı üyeden alıntı
Merhalar. Hangi beden aldınız acaba? Ben de mont arayışındayım 184 boy 115 kilo var ben dr hangisi olur bana kestiremiyorum
2xl beden aldım. xl bedeninde rahat edemedim ve daha kısa olduğu için bana uygun olmadığını düşündüm.
aldığımdan veri hergün giyiyorum hiç pişman olmadım. gayet memnunum, tavsiye ederim.
-
18 Ağustos 2014, 23:59
SULH adlı üyeden alıntı
2xl beden aldım. xl bedeninde rahat edemedim ve daha kısa olduğu için bana uygun olmadığını düşündüm.
aldığımdan veri hergün giyiyorum hiç pişman olmadım. gayet memnunum, tavsiye ederim.
2xl derken xxl mı diyorsun ben yüz kiloyum aynı montun xxl ı bana olmamıştı tek başıma çıkaramıyordum özellikle koldan (gerçi kol 42 cm )
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
19 Ağustos 2014, 00:26
Abi bende seninle aynı boydayım ama maddi olarak öğrenci olduğumdan 500 lira veremiyorum monta daha önce kullandığın memnun kaldığın mont varmı 1,93 cm boy kilo:95 belden soğuk yemeyeceğimiz
-
19 Ağustos 2014, 02:29
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
2xl derken xxl mı diyorsun ben yüz kiloyum aynı montun xxl ı bana olmamıştı tek başıma çıkaramıyordum özellikle koldan (gerçi kol 42 cm )
yanlış beden giymişsindir. benim kolum 45 cm. gayet rahat oluyo.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:27 ----------
Avanged adlı üyeden alıntı
Abi bende seninle aynı boydayım ama maddi olarak öğrenci olduğumdan 500 lira veremiyorum monta daha önce kullandığın memnun kaldığın mont varmı 1,93 cm boy kilo:95 belden soğuk yemeyeceğimiz
venom kullandım. bazen sırtlık bazen bellikle kullandım o yüzden alttan rüzgar alıyo mu bilmiyorum. 200liraydı aldığımda. 4 mevsimdi. yazın terliyodum kışın üşüyodum:D
-
19 Ağustos 2014, 02:38
SULH adlı üyeden alıntı
yanlış beden giymişsindir. benim kolum 45 cm. gayet rahat oluyo.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:27 ----------
venom kullandım. bazen sırtlık bazen bellikle kullandım o yüzden alttan rüzgar alıyo mu bilmiyorum. 200liraydı aldığımda. 4 mevsimdi. yazın terliyodum kışın üşüyodum:D
kesin xxl cı denedim pazı çapı yani (45 cm ) abi eminim oradaki çıt çıtı açınca anca ucu ucuna oturuyordu ama çıkarırken montu tek çıkaramıyordum bel ölçüm 100 cm oradan oturuyordu sıkıntı yok tu ama dediğim gibi koldan sıkıntı yapıyordu
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
19 Ağustos 2014, 04:09
Avanged adlı üyeden alıntı
Sahibinden de 2.el bakmanı öneririm uygun fiyata kaliteli montlar bulabilirsin. Yalnız birkaç konuda uyarayım bazı satıcılar var montun sana çok bol olacağını bilse de bir şeyler uydurup satmaya çalışabiliyorlar. Birde bazı markalarda beden ölçüleri farklı olabiliyor. Ben Roleff Safetec Kodra kullanıyorum boy 1.78 kilo 75 small bedeni tam oluyor içine kazakta giyebiliyorum. Denemeden almanı önermem.
-
19 Ağustos 2014, 13:12
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
kesin xxl cı denedim pazı çapı yani (45 cm ) abi eminim oradaki çıt çıtı açınca anca ucu ucuna oturuyordu ama çıkarırken montu tek çıkaramıyordum bel ölçüm 100 cm oradan oturuyordu sıkıntı yok tu ama dediğim gibi koldan sıkıntı yapıyordu
ben o kolda ki çıtçıtı kapatıyorum bide ben hala ısrar ediyorum denediğin xxl olamaz.
bende mağazacılıkla uğraştığım için biliyorum oluyo böyle şeyler, keşke bi tane daha deneseydin 2xl aynı model aynı renkten. etiket yanlış dikilmiş olabilir.
benden zayıf birisine küçük gelmesinin imkanı yok.
bi tane daha fotoğrafımı paylaşayım bak nasıl duruyo. başkalarıda fikir sahibi olsun.
-
19 Ağustos 2014, 13:18
bir daha kontrol ettireceğim mağazadan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)