Revit Tarmac Air mont aldım Göbek açıkta modası geçmedi dimi:)
Reklamlar
-
17 Haziran 2014, 22:10
Reklamlar
-
17 Haziran 2014, 22:13
Hayırlısı olsun bende revit gt r air aldım 2 ay kadar falan önce cok memnununm tarmac dan sonra cıkan model sanırım
-
17 Haziran 2014, 22:17
ronnytechno adlı üyeden alıntı
Hayırlısı olsun bende revit gt r air aldım 2 ay kadar falan önce cok memnununm tarmac dan sonra cıkan model sanırım
Evet gt-air bu sene çıktı diye biliyorum.
Gt-air modelini almamamın sebebi, aynı bedeni denememe rağmen daha kısa gelmesiydi.
Büyük bedende uzunluk tam fakat bol geliyodu.
Model hoş fakat kesimi bana uygun değildi.
Sizinde montunuz hayırlı olsun. İnşallah deneme fırsatımız olmaz
-
17 Haziran 2014, 22:22
Baba sal balkonu gitsin hayırlı olsun güzel mont güle güle kullan
Herkese Verecek Bir Gülümüz Vardır Elbet; Yeterki Layık OLsuN.
-
17 Haziran 2014, 22:24
][K][LA][S][ adlı üyeden alıntı
Baba sal balkonu gitsin
hayırlı olsun güzel mont güle güle kullan
Eyvallah hocam Artık dur demenin vakti geldi:D
-
17 Haziran 2014, 22:31
nasıl bır boy bu yaww
Kasksız gezen babam olsa yüzüne bakmam !
Bizim evde son lafı ben söylerim ' Peki Hanım'
-
17 Haziran 2014, 22:39
Bende GTR almayı düşünüyorum varmı aranızda deneyen, gören ?
-
17 Haziran 2014, 22:47
54RR adlı üyeden alıntı
Bende GTR almayı düşünüyorum varmı aranızda deneyen, gören ?
Ben memnunum güzel ön göğüs kol altları ve karın bölgeleri falan file zaten üfül üfül.
Eğer kask takmıyosanız koruyacak bişeyiniz yok demektir!!!
-
17 Haziran 2014, 22:57
-
17 Haziran 2014, 22:57
Korumalar nasıl, iç astar takınca kesiyomu rüzgarı ? Heptente rüzgar yemeyelim sonra sıkıntı olur
-
17 Haziran 2014, 22:59
54RR adlı üyeden alıntı
Korumalar nasıl, iç astar takınca kesiyomu rüzgarı ? Heptente rüzgar yemeyelim sonra sıkıntı olur
Bende iç astar falan yok ama normal serin bi havada, yani marmaraya göre konusuyorum nisan ayında tişört üstüne bu montu giyersen göğsün donar . tamamen yazlık mont sonuçta
Eğer kask takmıyosanız koruyacak bişeyiniz yok demektir!!!
-
17 Haziran 2014, 23:05
54RR adlı üyeden alıntı
tarmac modelinde astar yok. montun içinde fileli bi kısım var fakat 4 mevsim ve kışlıklarda olan çıkarılabilir polyester astar tarzında bi astarı yok.
korumaları kollarda ve dirsekte ce onaylı korumalar sırttta file yumuşak koruma. hiç bi koruma özelliği olmayan bi parça.
knox veya başka markanın harici satılan sırtlıklarından almanızı tavsiye ederim.
diğer montuma aldığım knox bu monta ta uydu.
universal yani illa revitten almanıza gerek yok fakat güvenliğiniz için sırt koruyucu koymak şart.
-
18 Haziran 2014, 00:51
Bende iç astar falan yok ama normal serin bi havada, yani marmaraya göre konusuyorum nisan ayında tişört üstüne bu montu giyersen göğsün donar . tamamen yazlık mont sonuçta
SULH adlı üyeden alıntı
tarmac modelinde astar yok. montun içinde fileli bi kısım var fakat 4 mevsim ve kışlıklarda olan çıkarılabilir polyester astar tarzında bi astarı yok.
korumaları kollarda ve dirsekte ce onaylı korumalar sırttta file yumuşak koruma. hiç bi koruma özelliği olmayan bi parça.
knox veya başka markanın harici satılan sırtlıklarından almanızı tavsiye ederim.
diğer montuma aldığım knox bu monta ta uydu.
universal yani illa revitten almanıza gerek yok fakat güvenliğiniz için sırt koruyucu koymak şart.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, astarı yoksa o iş olmaz burada sabahki havayla akşamki hava birbirini tutmuyor başka modellerine bakarız artık.
-
18 Haziran 2014, 00:58
Bende tarmac kullanıyorum , bu havada bile püfür püfür.
Kışın kullanmak imkansız.
-
18 Haziran 2014, 01:05
SULH adlı üyeden alıntı
Bu arada arka tarafında fermuarın orada altta çıt çıt var, o ne işe yarıyor bilen var mı?
Pantula sabitlemek için.
-
18 Haziran 2014, 01:13
zerzura adlı üyeden alıntı
Pantula sabitlemek için.
tech90 pantolon var bende o zaman orası öyle aksesuar olarak kalıcak :D
-
18 Haziran 2014, 01:23
Bende almayı düşünüyorum bu aralar 510 lira internette.
Bendede Revit AİR ES modeli var eski biraz.Sağı solu yırtıldı biraz.Kaza da yapmıştım önceden onla çok şükür hiçbir yerimede birşey olmadı
Korumaları Knox'un. Arka sırtlığı ayrıca satın aldım.Hein Gerickenin şöyle diyim orjinal montların sırtındaki korumalardan 6 tane üst üste düşünün
o korumaları yeni aldığım monta takmak istiyorum inş. olur.
Bu sefer siyah alacağım.Beyaz çok çabuk kirleniyor.
-
18 Haziran 2014, 01:33
sercan2667 adlı üyeden alıntı
Bende almayı düşünüyorum bu aralar 510 lira internette.
Bendede Revit AİR ES modeli var eski biraz.Sağı solu yırtıldı biraz.Kaza da yapmıştım önceden onla çok şükür hiçbir yerimede birşey olmadı
Korumaları Knox'un. Arka sırtlığı ayrıca satın aldım.Hein Gerickenin şöyle diyim orjinal montların sırtındaki korumalardan 6 tane üst üste düşünün
o korumaları yeni aldığım monta takmak istiyorum inş. olur.
Bu sefer siyah alacağım.Beyaz çok çabuk kirleniyor.
Geçmiş olsun hocam.
Tarmac modelinde de ayrıyetten satın alınması gerekiyo. Alınırken söylenmiyo, benim önceden aldığım monttan bildiğim için hemen değiştirdim.
arkadaşımda beyaz olan gt air modeli var. daha 500kmde kirlendi diyo.
bunun böceği tozu bi yere sürtmesi vs var o yüzden siyah mantıklı.
-
18 Haziran 2014, 02:40
SULH adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun hocam.
Tarmac modelinde de ayrıyetten satın alınması gerekiyo. Alınırken söylenmiyo, benim önceden aldığım monttan bildiğim için hemen değiştirdim.
arkadaşımda beyaz olan gt air modeli var. daha 500kmde kirlendi diyo.
bunun böceği tozu bi yere sürtmesi vs var o yüzden siyah mantıklı.
Bana cevep hakki dogdu ! :D evet beyaz olani tavsiye etmiyorum almayin abi ! Duz yolda temiz havada giderken havadaki tozu tutuyo. Beyaz yerler pisleniyo. Bugun sinek mezarligi oldu.
Bu arada mont hayirli olsun kanka sonunda kurtulmussun o kalın monttan bileydim boyle olacagini bende siyah alirdim... (Model.olarak beyaz olan yani gt-r air daha guzel ama ona laf dedirtmem)
-
18 Haziran 2014, 02:58
emreaydin69 adlı üyeden alıntı
Bana cevep hakki dogdu ! :D evet beyaz olani tavsiye etmiyorum almayin abi ! Duz yolda temiz havada giderken havadaki tozu tutuyo. Beyaz yerler pisleniyo. Bugun sinek mezarligi oldu.
Bu arada mont hayirli olsun kanka sonunda kurtulmussun o kalın monttan
bileydim boyle olacagini bende siyah alirdim... (Model.olarak beyaz olan yani gt-r air daha guzel ama ona laf dedirtmem)
ben tarmac modelin beyazlı kırmızılısını beğeniyorum ama bi giydim giymez olaydım 2ye 5 oldum:D:D bide kar beyazı, dedim ben bunu 2 güne krem 1 aya gri yaparım :D
siyah en mantıklısı
bide 4 mevsim olucak peh :D kurtuldum ondan hem hafif hem rahat. şekil desen venomdan daha şık duruşu var.
başakşehire gittim biliyosun senle gittiğimiz gibi trafik vardı, hiç terlemedim.
düşünene tavsiye ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)