İlandaki motosikleti inceleyebilir misiniz?
Reklamlar
-
17 Haziran 2014, 14:36
Merhabalar, bu ilandaki motosiklet hakkında ne düşünürsünüz? İyi bir pazarlıkla alınır mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-motosah-tan-2006-gsxr-600-167804206/detay
en az 2006 model olmak kaydıyla 600cc ss bakıyorum, başka öneri ilanlarınız varsa memnun olurum, teşekkürler.
Reklamlar
-
17 Haziran 2014, 14:40
Kocaeli İl Temsilcisi
Bu paraya sıfır 2014 model mt-07 almak daha mantıklı bence
-
17 Haziran 2014, 15:00
ya da bell kask alabilirsiniz, ben olsam bell kask alırım
ezio etme eyleme la adam SS istemiş
bu tarz performans makinelerde paraya kıymayıp makineye bağlatmak en güzeli, yoksa makine düzgün çalışıyor olsa bile içeride neler olduğu bilinemiyor, öyle bir abimiz 600rr bağlattığında krankta çatlak tespit etmiş honda. ben kranka kadar bakabildiklerinden haberdar bile değildim, hala çok oturmuş da değil kafama sistem ama güvendiğim bir abim olduğu için doğru varsayıyorum.
sonuç olarak bir yetkili serviste baktırmayacaksanız rulet olur gibi geliyor bana
hayırlı olsun şimdiden
-
17 Haziran 2014, 15:06
Kocaeli İl Temsilcisi
umurcan adlı üyeden alıntı
ya da bell kask alabilirsiniz, ben olsam bell kask alırım
ezio etme eyleme la adam SS istemiş
bu tarz performans makinelerde paraya kıymayıp makineye bağlatmak en güzeli, yoksa makine düzgün çalışıyor olsa bile içeride neler olduğu bilinemiyor, öyle bir abimiz 600rr bağlattığında krankta çatlak tespit etmiş honda. ben kranka kadar bakabildiklerinden haberdar bile değildim, hala çok oturmuş da değil kafama sistem ama güvendiğim bir abim olduğu için doğru varsayıyorum.
sonuç olarak bir yetkili serviste baktırmayacaksanız rulet olur gibi geliyor bana
hayırlı olsun şimdiden
Arkadaş başka önerileriniz varsa memnun olurum demiş bende bu yüzden farklı bi öneri yazdım fena mı Ben olsam 2006 model 8 yıllık bir motora o kadar para veren kadar sıfır mt-07 veya xj6n alırdım en azından sıfır makinede kafam rahat olur 2006 model ss motoru kim bilir ne kadar zorladılar , neler neler yaptılar motora bilemiyoruz
-
17 Haziran 2014, 15:15
bir zamanlar o paraya 600f alırsın vardı mt hep kırdı o geyikleri
-
17 Haziran 2014, 15:18
Kocaeli İl Temsilcisi
bir zamanlar o paraya 600f alırsın vardı
mt hep kırdı o geyikleri
Şuan zaten bu fiyat aralığında ne iyi alınabilecek motor Mt-07 veya xj6n modeli Hondanın yeni model cb500r cb500f bile mt-07 den daha pahalı
-
17 Haziran 2014, 15:20
mt hep kırdı o geyikleri
Ybr Cbf'ciler de azaldı çok şükür
-
17 Haziran 2014, 15:20
mt hep kırdı o geyikleri
"Mt-07 Alınır Timi" iş başında
...Bir acaip Mühendis...
..3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)