Merhabalar internetten Lazer LZ6 kask siparişini vermiştim kaskı şimdi deneme fırsatım oldu yanaklarımı hafif sıkıyor kafamın tepesinide tam kavrıyor bu şekilde mi olmalı yoksa birazdaha bol mu olmalı şimdiden teşekkürler
Merhabalar internetten Lazer LZ6 kask siparişini vermiştim kaskı şimdi deneme fırsatım oldu yanaklarımı hafif sıkıyor kafamın tepesinide tam kavrıyor bu şekilde mi olmalı yoksa birazdaha bol mu olmalı şimdiden teşekkürler
yanaklarını sıkması seni çok fazla rahatsız etmiyorsa gayet iyi bir kask başını tam kavraması iyi bir şey olduğunu düşünüyorum
Aşırı derecede sıkmıyor ise sorun değil, kaskların yanak padleri zaman içinde %10'a kadar genişler.
Öte yandan başın kaskın içinde sağa, sola dönmesi veya kaskın baş etrafında aşağı yukarı hareket etmesi kaskın sizin için büyük olduğuna işarettir.
Yan padler zamanla kullandıkça yumuşuyor.Kafanı tam sarması iyi bir şey.Aşırı derece sıkıp rahatsız etmiyorsa yan padlarde zamanla biraz açılır daha rahat olur.
anlattığın kask bedeni nasıl seçilirin cevabı tam kafana uygun kask almışsın rahat ol
baf yada maske de kullan mutlaka. hem kask sağlığı hem de kafanın sağlığı açısından çok faydalı. kaskı takarken de çok rahat bir şekilde takabiliyorsun.
İncelemenizi Tavsiye Ederim
http://www.motosiklet.net/forum/moto...un-icerir.html
kask tepene tam oturmalı ve yanaklardan biraz sıkmalı zaten zamanla kullanmaktan biraz gevşeme oluyor kısacası kafana taktığında oynamamalı ve kafanla bir bütün olmalı güle güle kullan güvenli sürüşler
Teşekkürler yorumlarınız için sonradan farkettim kafam kaskın tepesine tam deymiyor çenem ağız kısmının altında yani açıkta kalıyor o yüzden small beden almaya karar verdim,internetten kask alınmayacağını deneyerek öğrenmiş oldum
kask deyim yerindeyse kafaya cuk oturmalıdır...
internetten alış veriş yapmadan önce bir mağazaya gidip sanki alacakmış gibi denemeli ve uygun olanı bulmalısın...
sonrasında int vs işlerine girersin...sağlıcakla kal...
kaskın gevşek olması kötü sıkı olması daha iyi zamanla açılır güle güle kullan kardeeşim
Herkese Verecek Bir Gülümüz Vardır Elbet; Yeterki Layık OLsuN.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)