Hayırlı olsun. Allah kazasız sürüşler nasip etsin. Tiger egsoz takmanı öneririm. Ses çok iyi çıkıyor
hayırlı olsun, güzel tercih ama kaskın yok.
Hayırlı olsun kazasız belasız baya rağbet var r125e arkadaşımda aldı aynı renginden
honda cbr 125r kırmızı var diye hatırlıyordum doğru mu
yeniyseniz ve 2 yıl binerim diyorsanız bu makinaya 10.150 iyi para... ama yakın zamanda bu bana yetmiyor büyüteceğim derseniz yazık bu paraya...
hayırlı olsun
honda cbr 125 8.400 sanırsam, hondaya fiyatta uçtu diyolar gerçekten de uçtu.
yzf uzaya çıkmış o zaman, yamahaya fiyat konusunda honda kadar yükleneni görmedim
bu da böyle bir analizdir.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Satarız dostum sıkıntı yok 2 sene sonra 9 binden aşağı vermem. Zaten fiyatlar her yıl artıyor. Gecen sene r125 9000 den satılıyordu. 2 sene biner 2-3 bin zararına satsam yeter bana
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------
Evet cbr 125 var 2013 model,gecen sene plaka teslim 7000 liraya aldım 7300 e satacağım bir arkadaşa. Sıfırı 8450 olmuş ✌️
Güzel bir tercih hayırlı olsun kazasız belasız kullan kardeşim ayrıca YZF R125 alıpta her konu açan arkadaşa "125CC'ye bu para verilir mi?" muhabbeti yapmasıda ayrı bir komik olay. Kardeşim sana ne ? para senın cebinden mi çıkıyor !.
buna alıscan sonra dip gaz verecen ama motor gıtmeyecek.hadi uzun yola cıktın dıyelım.cıkmıcam derssen yalan atarsın en azından bi gocek dalyan marmaris yaparsın heralde.yola cıkacan verecen gazı verecen gazı ama nereye verecen gitmiyor.dip gaz da benzını harcıcak.1 lt benzın de 5 tl. motor 10000 se oradan hipatomus bolu cos carpı sın.işin için den cıkamadım. hayırlı olsun
güzel motor hayırlı olsun.
Hayırlı olsun böyle terlikle donla gezmede
Hayırlı Olsun Kardeşim Kazasız Sürüşler.
Herkese Verecek Bir Gülümüz Vardır Elbet; Yeterki Layık OLsuN.
Hayırlı uğurlu olsun bir sonraki başlıkta kullanıcı bilgi ve deneyimlerini bekliyoruz.
varda, hadi yok diyelim. dünya üzerindeki hiç kimse bu motoru rahat rahat seyahat edeyim, trafikte rahatlıyayım, haftasonu bir yerlere kaçarım diye ALMAZ.
1 şekil için alır
2 superspor öğrenmek için ilk seviye olarak alır
şimdi motorun sahibinin cbr125'i varmış, dolayısıyla öğrenmek için şıkkını eliyorum. bu motora verdiği parayla, ikincielde çok güzel şekil yapılabilirdi. neden bu? ben bunu anlamıyorum. sadece, adam derseki, benim cüzdan kalın, amenna. ama aylık geliri 10000liranın altındaysa bir insanın, buna para saymamalı, elinde cbr125 varken. bu konudaki son mesajım, daha da trollemem
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
dostum hayırlı olsun öncelikle. kim ne derse desin boşver. on numara on yıldız bi motosiklet almışsın. benim hayalim bu yzf. ben de diğer sezona almaya çalışacağım bakalım. 2013 modele göre yeni digital göstergesi, ters amortisörü, jant döküm demirleri diğer küçük dokunuşlar resmen kusursuz olmuş. hiç bir 125, yzf nin yakınından geçemez. güle güle kullan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)