2. el ve kafama takılan bir soru var
-
17 Haziran 2014, 12:32
[IMG]Otomobil ehliyetim var şimdide motor için baş vurdum Allahın izniyle gelecek ay kesin cebimde olur . Alacağım motor yamaha ybr 125 olucak bu motorla hem sağa sola gitmek için hemde uyducuyum motaj işlerimi halletmek için alıcam . bisikletle çok zorlanıyorum motorun arkasına sepet koyarım takım çantamı da sepete koyarım ve montajıma giderim . sizce motor seçimim doğrumu . Aslında scohoter tipi bişey alsam daha mantıklı malzememi ayağımın önüne koyabilirim ama schoter hem çok yakıyor hemde hiç hoşlanmadım . Ybr 125 beni çok etkiledi. işimde aksaklık çıkarırımı acaba 24'' takım çantası ve çanak taşırmı takım çantası kolayda çanağı lastik çengelli halatla motora tutturum diye düşünüyorum bisikletle sınıtı olmuyor. Arkaya sepet koymuşum koca takım çantası sığıyor sepetin en arka kısmınada çanağı tutturup ön sepetede kablo uydu alıcı felan koyuyorum . Motorda da sıkıntı olmayacağını düşünmüyorum . Araba al demeyin çünki araba çok yakar ve okadar param yok külüstür bişeyde almak istemiyorum.
Bir başka aklıma takılan şey 2. el ybr 125 almak istiyorum sıfırı plaka dahil 5.250 tl ye geliyor. 4.500 e sağlam az kullanılmış sıkıntısız bir motor arıyorum ustaya gösterip öyle alıcam motordan hiç anlamam ama aklıma takılan oturak yeri neden kırışır verdigim linkteki motor 997 km de ama arka koltuğu kırışmış bu kırışma neden olur bazıları var 2.000 de ama koltukta kırışma yok ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...68464760/detay
[IMG]http://i59.tinypic.com/rumluv.jpg[/IMG
Reklamlar
-
17 Haziran 2014, 13:19
Hocam güzel düşünmüşsünüz motor ideal ybr yakıtı yakmaz bile diyorlar cok ekonomik rahat atik olur sizede. Koltuk kırışma olayı tamamen dikkat etme ağırlık yüklenmme felan ile alakalı çok takılmayın gosterdıgınız motor mesela çok ideal daha 1000 km de fiyatıda uygun böyle bişey alın 0 alana kadar bi sıkıntı olmaz 1000 km deki 2014 motorda ustayada bi gösterirsiniz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)