Merhaba arkadaşlar cbf 150 aldım geçenlerde motor çok hırpalanmıştı Diceksiniz nasıl aldın o zaman?
Valla bende anlamadım. Adam büyü mü yaptı ne....)
Sıkıntı şu senelerdir cbf kullanıyorum elimden 3 cbf geçti yani motorun ne sürat yaptığını biliyorum. Aldıktan sonra motor bitik olmasına rağmen biraz bastım o da ne motor gitmiyor. Daha öncede motoru bitik cbf kullandım böyle bi şey görmedim. Neyse motoru yaptırdık iyi ve tanıdığım bir ustaya silindir piston ve segman komple değişti baskı balata ana tas ta değişti.Sonuç.... Sonuç değişmedi yine aynı bu rodajdan kaynaklanmaz çünkü dediğim gibi motor rodajda olsada çok sıkıştırmadan devrini aldığı taktirde en azından 110 u görür bu tür bi sorun yaşayan ve halleden arkadaşlar yazsın lütfen saygılar
Şu an motor bana gereğinden fazla ısınıp şişiyormuş gibi geliyor.ve ritmik şekilde çıt çıt ses yapıyor.Beyinden olamaz çünkü motor gaz kesmiyor. Sanki gücü yetmiyormuş gibi.Belki karbiratörden...Usta açılır diyor ama benim hiç umudum yok..Çünkü daha evvel rodaj da cbf çok kullandım. bu neden olur yahu