manual kullanbilirmiyim çok zormu yamaha crypton düşünüyorum ama yarı ototmatik nasıl tavsiye edermisiniz
manual kullanbilirmiyim çok zormu yamaha crypton düşünüyorum ama yarı ototmatik nasıl tavsiye edermisiniz
Gaza fazla yüklenme ve önüne bak,gerisi sonra gelir
Crypton Kullancaksan 2 Viteste Kaldır Derim 1 'de Seri Gelebilir.
bence yarı otomatik harika bir seçim olur hem ilk başlayacaksın viteside bununla öğrenirsin
yalnız yukarıdada söylendiği gibi 1. viteste çok gaz verme
1. viteste aşırı gaz = istem dışı tek teker
hocalarım öncelikle cevaplar için çok sağolun kafamda binlerce sorular var crypton geçen bütün konuları okudum ve artık alma zamanım geldiğine inanıyorum ama yarı otomatiğin farkı nedir nasıl kullanılır istediğm zaman vites atabilirmiyim çevremde kimse yok olsa öğrenirdim
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:34 ----------
arakadaşlar yarı otomatik nasıldır
manual al zevki farklı ayrıca 10 günde tozunu attırırsın
vitesli motorun keyfi ve zevki bambaşka bir ay oldu 250 bir mct alalı öğle bir alıştımki her gün keyifle kullanıyorum.sanada tavsiye ederim ama önce küçük bir vitesli kap tipi motoru tavsiye ederim ondan sonra büyüğe geçersin inşallah.
korkuyorum manualden:(
Manuel senden korksun. 1-2 gün devamlı kullan. Sonrası kendiliğinden gelecek. Bir süre sonra el-ayak kombinasyonun oturacak. Anlamayacaksın bile nasıl kullandığını. Tek yapman gereken; bu acemilik zamanlarında kesinlikle trafiğe çıkmaman. Boş alanlarda falan kullan. İyice alış. Sonra geceleri çok geç saatlerde ara sokaklarda falan pekiştir.
...ADAMLIK, CİNSİYETLE DEĞİL ŞAHSİYETLE ALAKALIDIR...
ilk motorumu alalı 1 ay oldu bende çok çabuk alıştım hiç b sıkıtı yaşamadım çok şükür.biraz pratikle sende çözersin olayı merak etme
Ben 0 motor - araba tecrübesi ile debriyajlı motor aldım, yaklaşık bir ay kadar önce. Malum debriyaj olayı araba vs. tecrübeside olmadığı için ilk bir kaç gün resmen motordan soğuttu. Sonra dan tenha yerlerde pratik yapa yapa alıştım.
çok iyisiniz manuel alıyorum o zaman
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)