Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

motorsiklet jant rengi

REKLAM ALANI

slm arkadaşlar motorumun jantlarını boyamak istiyorum ama ne renge boyalıycagımı bilemedim altın sarısı diye düşünüyorum ama kararsızım,jant dışında ne gibi degişiklikler yapabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim
    yaw arkadaşlar motorun resmini atıcamda atamadım nasıl atılıyor )

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203425160445580&set=a.10607546349 85.2010163.1109515149&type=1&theater

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Slang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300
    hızlıresim.com yada imageshack.com var ordan resim atabilirsin.Bu arada kaliteli boya kullanmaz birde kötü boyarsan bence harcadığın zamana yazık olur.Janta yapışan yapışkan var ismini şimdi unuttum da,benim tvs de yeşil var mesela ondan yapıştırsan daha iyi olur bence.
    erkal erol bunu beğendi.

[IMG][/IMG]

eywallah dostum motor bu işte degişik bi tarz daha sığpor bi hale getirmek istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim )

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    kurcalanmış orijinal olmayan motorların piyasası her zaman düşük olur bence hiç boyatma egzosun var o yeter

HONDAANTALYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    Bence kendi rengi gayet güzel.Sonra satarken boyalı diye kendilerini avutup dururlar.D

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)