Merhaba sevgili abilerim kardeşlerim.Forum ailesine yeni üye oldum,adım Eray yasim 23. Buradaki yardimlasma ve saygili sohbeti görünce motor dunyasina girme hevesim daha da arttı.Gencligimin ilk yıllarında havasi ve hizi nedeniyle ss motorlara ilgiliydim fakat ailem asla izin vermeyecegi icin bu motor tutkumu bastırmak zorunda kalmistim.Yine karsi ciksalarda yasimin ilerlemesi olgunlasmam sonucu bana guvenleri artti ve bu tutkumu artik gerceklestirme zamanim geldi.Tek bi farkla tabi ss tarzi bir motor degil chooper tarzi bir motorla.. ilk motorum olacagi icin ss suan beni biraz korkutuyo acikcasi ve dedigim gibi aile faktörü ne yazik ki sicak bakmiyor. Uzak bir sehirde universite okuyorum ve ogrenci evim okula cok cok yakin yani cok fazla trafik sikintim olmicak alisana kadar.Memlekete gidince ilk is ehliyete yazilacagim ve seruvenime basliyacagim.Siz degerli hocalarimdan yardim istedigim konuya gelecek olursak; benim butcem 4bin tlye kadar.Biraz arastirma yaptim bu fiyat duzeyinde guzel chooperlar var ama öğrenci oldugum icin masraf cikarmasindan korkuyorum. Bu fiyat bazindaki chooperlara ne kadar guvenebilirim.Dedigim gibi cok km yapmicam ama yinede insan ikinci ele guvenemiyor hele ki bilgisi olmadigi bi konuda. Bana bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim herkese iyi forumlar görüşmek uzere